Jump to content

Reclamatie Tibi - Ban aiurea + favorizare.


RYUDOBOSS

Recommended Posts

Nick-ul tau: Ryudo29
Nick-ul celui reclamat: Tibi
Detalii (+ poze, video, etc.): Imi da ban pe server fiindca eu am pus o semnatura cu o mica jignire pentru Secret. Cred ca ar trebui sa mai citesti regulamentul server-ului :) Nu are nicio treaba pe cine injur eu pe forum cu server-ul, l-am injurat pe [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] de atatea ori, si asta inseamna ca iau permanent? Te-ai dovedit a fi un owner care face favorizari, good job. Sper sa intelegi situatia si macar sa dai unban.

 

 

 

 

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/60x592dj9/

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Citez din regulament:

 

3. Limbaj.
Orice limbaj urat este sanctionat atata timp cat ofenseaza alt jucator, exceptii facandu-se cand e vorba de cineva care iti permite asta.
Warn de la prima abatere, ban daca este vorba de ceva grav, ex. insultarea mai multor jucatori.
 
-Limbajul vulgar fata de membru din conducere se sanctioneaza in functie de decizia luata de cei conectati din administratie.
-Jignirile in locurile publice (/ad, /news, /live, etc.) se sanctioneaza cu ban 2 zile de la prima abatere, la a doua urmand un ban de 5 zile.

 

Si cu asta am spus tot.

Link to comment
Share on other sites

Daca tu mergi in casa cuiva unde este o familie si te apuci sa ii jignesti pe acei membri din acea familie, ce crezi ca o sa faca acei oameni, o sa te dea afara in suturi sau o sa te lase sa ii jignesti in continuare, in propria lor casa?

Trebuie sa aiba niste reguli in casa pe care tu sa le citesti inainte sa-i jignesti? Nu, e o chestie logica pe care o respecti ca asa e lumea de cand e ea.

 

Cam asa e si aici. Secret. e admin iar tu l-ai jignit printr-o semnatura, pentru ca probabil te-a sanctionat pe server, adica pentru ca si-a facut datoria. Asa ceva nu acceptam si sanctionam inca din primele zile ale serverului, iar tu esti un jucator destul de avansat si am crezut ca stii asta deja (sau probabil stiai, dar te faci ca nu stii). Nu e prima data cand ne ataci/insulti pe forum, ai mai facut-o de cateva ori prin 'status update's' dar am trecut cu vederea pentru ca nu era atat de grav, insa acum ai intrecut limita iar o sanctiune doar pe forum e prea putin pentru cei ca tine.

 

Inainte de a te sanctiona m-am asigurat ca esti acelasi si pe server.

De dovezi nu cred ca e nevoie pentru ca nu ai negat nimic, dar totusi: http://i.imgur.com/8qfjawI.png

Daca vrei dovezi care sa demonstreze ca erai acelasi si pe server, mi le ceri pe PM.

 

Pot sa te sanctionez si pe server pentru ca am acces la amandoua (forum, server). Chestia cu 'daca injuram pe serverul de CS' nu merge, comunitatea asta e bazata pe SAMP, serverele de CS sunt doar ca sa fie, nu-mi pasa de niciun alt server decat cel de SAMP.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.