Jump to content

Reclamatie Time al 2-lea warn dat aiurea


Iva

Recommended Posts

Nick-ul tau: IVAZEW
Nick-ul celui reclamat: TIME 
Detalii (+ poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/rn7lzvz7p/  Am si eu o intrebare pentru ce am primit warn? Cu ce l-am jignit sau ceva?

 

 

 

 

Zii mersii ca nu ti-am facut a 2-a reclamatie cand mi-ai dat warn ca am scris pe live Q.Q Time.... Tu abuzezi foarte multe ca ti-a dat tibi admin level 3 dar intr-un sfarsit toti isi gasesc nasul si o sa radem toti de tine cand vei fi Kivil cu K :) Tot o sa donez chiar daca o sa i-au ban permanent daca fac misto de tine :) Ceilalti nu au tupeu sa iti comenteze dar mie oameni ca tine nu ii inghit :) Ai uitat cand plangeai de pe contul tau mai mic ca te-ai saturat de tot si ca vrei langa mine si Axe :) pacat..

 

 

 

 

Raspuns pentru TIME: Cand dai /report scrie clar nu scrie de mai multe ori ca vrei primii kick NICI DECUM WARN 

PS PENTRU TIBI : Nu inteleg dc il tot aperi :) A ajuns settings sa ia admin level 0 din cauza lui? Uita-si cand settings statea pana la 4 noaptea si suna la taraf sa faca reclama? Uita-si cand toata lumea il lauda pe settings ca e cel mai ok?

PS 3 : Am deletat video acela cand time era langa un player care zbura langa el si il intreba  pe /s daca e admin :)) Sau atunci cand aveam war cu ballas si tu nu erai in stare sa ii dai ban ca avea minigun si zbura pe la hq ballas .... TIBI TE POTI UITA IN LOG-URILE LUI TIME SA VEZI CA NU VORBESC AIUREA

Link to comment
Share on other sites

Toata seara ai trimis o gramada de /report-uri cand ti se raspundea in continu cu acelas raspuns. Ai primit kick de nenumarate ori si nu te-ai invatat minte. Eu ti-am acordat  warn. Dovada aici: http://i.imgur.com/wJAmXzs.jpg - http://i.imgur.com/dq2if99.jpg

Esti liber sa faci reclamatie pentru primul warn. am dovada pentru orice fac si nu actionez fara ea.
Link to comment
Share on other sites

Time te-a sanctionat corect, cei care abuzeaza de comanda /report primesc intr-un final warn, chiar daca nu scrie in regulament asta, cand intreceti masura cu report-urile aiurea ne asumam dreptul de a recurge si la o astfel sanctiune.
 

Unele reguli nu sunt batute in cuie asa ca se pot face mici exceptii cu o sanctiune mai mica sau una mai mare decat cea prevazuta in regulament.

Regulamentul serverului, citeste-l, e gratis.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.