Jump to content

[Report] Time

Ville.Capone

Recommended Posts

Nick-ul tau: [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]
Nick-ul celui reclamat: Time
Detalii (+ poze, video, etc.): Ban pentru JOYPAD, ce naiba?

http://i.imgur.com/wntsaMD.png

Poza de la IVAZEW, eram langa el in fata la HQ Corleone - http://i.imgur.com/c6iIM3v.png

Nu pot da reply, perfect, ce-i cu videoul ala sincer, nu ma lua cu sistem avansat ca stiu sa-mp mai bine decat o sa stii tu intr-o mie de ani, ce-i asa avansat, un GetPlayerKeys sau GetPlayerTarget? Doresc sa primesc unban e o dovada incoerenta. Si in caz ca nu stii engleza bine, might = s-ar putea, in niciun caz nu reprezinta cu acuratete ca folosesc joypad, si daca ai stii ceva despre sa-mp ai stii ca atunci cand playerul pe care-l tintesc este mort niciun joypad/aim nu-si va pune lock pe el, genius. Plus, daca e nevoie pot filma in joc cum nu folosesc niciun aim/joypad in timp ce voi primiti admwarning-uri,

Apropo ma duc la war bat 15 nu iau ban pentru joypad, dar iau ban ca am tras intr-un player mort 2 gloante? REALLY?

Nu pot da reply, perfect, ce-i cu videoul ala sincer, nu ma lua cu sistem avansat ca stiu sa-mp mai bine decat o sa stii tu intr-o mie de ani, ce-i asa avansat, un GetPlayerKeys sau GetPlayerTarget? Doresc sa primesc unban e o dovada incoerenta. Si in caz ca nu stii engleza bine, might = s-ar putea, in niciun caz nu reprezinta cu acuratete ca folosesc joypad, si daca ai stii ceva despre sa-mp ai stii ca atunci cand playerul pe care-l tintesc este mort niciun joypad/aim nu-si va pune lock pe el, genius. Plus, daca e nevoie pot filma in joc cum nu folosesc niciun aim/joypad in timp ce voi primiti admwarning-uri,

Apropo ma duc la war bat 15 nu iau ban pentru joypad, dar iau ban ca am tras intr-un player mort 2 gloante? REALLY?

Lasa-ne cu vrajelile de 2 lei ca anti-joy-ul n-a fost facut azi/maine, e de cand lumea si nu greseste niciodata.

Probabil l-ai activat din setari, cert e ca n-ai voie sa-l folosesti nici in joaca.

Daca tu dai warning de joypad fara sa folosesti joypad eu iti scot banul in secunda 2, si iti dau ca bonus niste puncte premium sa-ti scoti warn-urile, si FP-ul. Te astept pe server sa ne dai warning. Pana atunci, Time te-a sanctionat corect.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.