djzuzu_xxl Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Nick-ul tau: DJZUZU_XXL Nick-ul celui reclamat: TIME O descriere a situatiei: Participam la concursul best member of the week organizat de ng....la care castigasem cu 1 kill in plus fata de celalalt ,trebuia sa avem sedinta dar nu a mai mers serverul ..il intreb pe time daca mai e posibil sa editezi un post dupa ce ai facut raportul..a zis ca nu..la care dupa ce si-a revenit serverul observ ca celalalt ce era in spatele meu la concurs ([email protected]) si-a editat postul si avea el cu 1 kill inaintea mea...la care am primit si eu rank up si celalalt ...asa ceva nu e corect ori zicem o treaba ori facem alta Dovezi (poze, video, etc.): am martori destui daca e cazul - - - - - Doresc sa se verifice data fiecarei modificari ale posturilor..ori suntem lideri ori facem ce vrea pla noastra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Asta n-are nicio legatura cu noi, asta face parte din preferintele liderului. El poate sa te scoata oricand pentru plangerea asta, si pentru ofensele aduse. Cand nu-ti plac niste reguli interioare, iti cauti alta factiune. .closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.