Jump to content

Reclamatie iSmoke - Ban aiurea.


RYUDOBOSS

Recommended Posts

Nick-ul tau: NTT
Nick-ul celui reclamat: iSmoke
Detalii (+ poze, video, etc.): Am primit warn de la Time pentru c-bug, si aveam 1/3, si imediat dupa mi-a dat iSmoke ban 2 zile :/ luati masuri cu Smoke ca prea i se urca la cap, si va rog sa imi dati si unban, nu cred ca se da ban 2 zile pentru 1/3 warn :/

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/wni42he2j/

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Citez din regulament:

 

-C-Bug. Este interzis sa apasati tasta C pentru a opri animatia care este executata dupa ce tragi, in orice loc/situatie te-ai afla.
Spre ex. e interzis sa faceti C-bug in joaca, in HQ, la antrenamente, la WAR, se pedepseste cu warn, iar la a doua abatere cu ban 2 zile.

 

Inainte sa faci o reclamatie..arunca un ochi pe la Regulament.

Link to comment
Share on other sites

Ai primit warn la 30min dupa ce ti-a dat Time, nu asta e important.. puteai primi si la 2 minute dupa ce ti-a dat Time. Au fost 2 abateri deci ai primit ban 2 zile. Mai sus ai partea aia din regulament unde scrie ce primesc cei ca tine.

 

 

 

E a patra oara cand faci C-bug dupa 3 conturi :-s

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.