RYUDOBOSS Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Nick-ul tau: NTTNick-ul celui reclamat: iSmokeDetalii (+ poze, video, etc.): Am primit warn de la Time pentru c-bug, si aveam 1/3, si imediat dupa mi-a dat iSmoke ban 2 zile :/ luati masuri cu Smoke ca prea i se urca la cap, si va rog sa imi dati si unban, nu cred ca se da ban 2 zile pentru 1/3 warn :/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/wni42he2j/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Citez din regulament: -C-Bug. Este interzis sa apasati tasta C pentru a opri animatia care este executata dupa ce tragi, in orice loc/situatie te-ai afla.Spre ex. e interzis sa faceti C-bug in joaca, in HQ, la antrenamente, la WAR, se pedepseste cu warn, iar la a doua abatere cu ban 2 zile. Inainte sa faci o reclamatie..arunca un ochi pe la Regulament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ai primit warn la 30min dupa ce ti-a dat Time, nu asta e important.. puteai primi si la 2 minute dupa ce ti-a dat Time. Au fost 2 abateri deci ai primit ban 2 zile. Mai sus ai partea aia din regulament unde scrie ce primesc cei ca tine. E a patra oara cand faci C-bug dupa 3 conturi :-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 iSmoke te-a sanctionat corect, ai facut C-bug, iar regula cu warn la C-bug si ban 2 zile la a doua abatere nu e batuta in cuie, iti poate da ban direct daca considera ca o meriti. Citeste ultimele randuri din regulamentul serverului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.