Guest Vertex Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Salut!De curand am incercat niste moduri pentru masini si altele.Uitandu-ma pe aici am gasit niste skinuri care mi-au placut si le-am pus.Problema era ca imi faceau foarte mult lag acele skinuri.Nestiind cum sa scap de moduri,am luat alt gta3.img de pe net.Am cautat ogramada,in final am gasit ceva bun.Dar e si mai prost decat celelalte rezultate.Aproape toate masini sunt schimbate,nu se mai vad obiectele,trebuie sa astept ceva timp pana se incarca pentru a vedea.Chiar nu stiu ce sa fac.Va rog,daca ma puteti ajuta,sa imi lasati un link de unde pot lua gta3.img original,fara nimic schimbat,sau daca aveti voi altul bun.Va rog mult de tot.Nu pot juca deloc sa:mp!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrison Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Salut!De curand am incercat niste moduri pentru masini si altele.Uitandu-ma pe aici am gasit niste skinuri care mi-au placut si le-am pus.Problema era ca imi faceau foarte mult lag acele skinuri.Nestiind cum sa scap de moduri,am luat alt gta3.img de pe net.Am cautat ogramada,in final am gasit ceva bun.Dar e si mai prost decat celelalte rezultate.Aproape toate masini sunt schimbate,nu se mai vad obiectele,trebuie sa astept ceva timp pana se incarca pentru a vedea.Chiar nu stiu ce sa fac.Va rog,daca ma puteti ajuta,sa imi lasati un link de unde pot lua gta3.img original,fara nimic schimbat,sau daca aveti voi altul bun.Va rog mult de tot.Nu pot juca deloc sa:mp!! Am eu o solutie foarte buna pentru tine. Stergi tot ce este San Andreas si Sa:Mp in pc si dupa reinstalezi totul cum era, default. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vertex Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Am eu o solutie foarte buna pentru tine. Stergi tot ce este San Andreas si Sa:Mp in pc si dupa reinstalezi totul cum era, default. Bafta. M-am gandit la asta.dar nu mai am nici instalarea de la GTA,si nici nu prea as vrea sa il sterg.Oricum,multumesc pentru raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kunter.Capone Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 M-am gandit la asta.dar nu mai am nici instalarea de la GTA,si nici nu prea as vrea sa il sterg.Oricum,multumesc pentru raspuns! Data vitoare salveazati gta-ul orginal, pentru a nu se mai repeta aceias faza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ville.Capone Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Salut!De curand am incercat niste moduri pentru masini si altele.Uitandu-ma pe aici am gasit niste skinuri care mi-au placut si le-am pus.Problema era ca imi faceau foarte mult lag acele skinuri.Nestiind cum sa scap de moduri,am luat alt gta3.img de pe net.Am cautat ogramada,in final am gasit ceva bun.Dar e si mai prost decat celelalte rezultate.Aproape toate masini sunt schimbate,nu se mai vad obiectele,trebuie sa astept ceva timp pana se incarca pentru a vedea.Chiar nu stiu ce sa fac.Va rog,daca ma puteti ajuta,sa imi lasati un link de unde pot lua gta3.img original,fara nimic schimbat,sau daca aveti voi altul bun.Va rog mult de tot.Nu pot juca deloc sa:mp!! Nu vezi obiectele si strazile plus alte texturi ca mai mult ca singur nu ai folosit un memoryfixer, da-mi un PM daca n-ai sters gta-ul deja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts