Jump to content

Moduri gratis.

Recommended Posts

E legal modul pentru jucatorii pe minimap?

Bai normal nu cred cai permis, ca de asta nu putem vedea jucatori acest mod e un avantaj de gen vezi daca sunt Politai prin preajma , daca esti prins cu modul on cred ca se sanctioneaza

App, healtandarmour si damge imformer e permis restu nu cred, restul sunt un fel de avantaj, pe acelea le puteti folosi pe alte comunitati, pe bugged nu vil recomand sa le folositi.

Edited by Kunter

Noobs are everywhere. "Moduri gratis" spui ? Dar ce trebuie să platesc ca să le am ? Am dat $100 pe amazon pentru Damage Informer. Învață să scrii, cum reușești la școală. În loc să postezi niște moduri pe care ți le-am dat eu, mai bine ne împărtășești secretul și anume cum reușești la școală să te menții peste 5. E o prostie ceea ce faci, o foarte mare prostie.

Toate cele bune, Ville

Cu dispreț și scârbă, piciorul stâng.

Noobs are everywhere. "Moduri gratis" spui ? Dar ce trebuie să platesc ca să le am ? Am dat $100 pe amazon pentru Damage Informer. Învață să scrii, cum reușești la școală. În loc să postezi niște moduri pe care ți le-am dat eu, mai bine ne împărtășești secretul și anume cum reușești la școală să te menții peste 5. E o prostie ceea ce faci, o foarte mare prostie.

Toate cele bune, Ville

Cu dispreț și scârbă, piciorul stâng.

Uite ca le postez, merita si ei sa aibe moduri care nu se gasesc salut kf, app daca leai luat depe amazon cum de leo postat unu nu mai stiu care, cand am dat anuntul ala ca vand damge imformer.

Da recunosc modul Damger imformer tu mi lai dat, dar restu eu leam gasit pe gugal.

Edited by Kunter

-

Îl copiezi in Cleo acolo unde ai gta-ul.

Nu am niciun folder cleo in folderul de la san andreas :|

Nu am niciun folder cleo in folderul de la san andreas :|

Primul pas: Descarca cleo de aici: CLEO 4 Library (v4.1.1.30f)

Al doilea pas: Dai clic pe Cleo_Setup asa apoi dai clic pe run

Al treila pas: Lasi bifat Base CLEO 4 files si Sanny Bulider 3 data files, CLEO 4.1 SDK lasi debifat si dai clic pe next.

Al patrulea pas: Dai clic pe Browser, apoi dai clic unde ai gta-ul apoi ok, si dupa aia dai next, 

Al Cincelea pas: Dai clic pe ... apoi cauti unde ai gta-ul apoi dai clic pe ok , apoi next,

Al Saselea pas: Dezarhivezi Moduri, dai clic pe cleo, apoi intri unde ai cleo instalat dai clic pe fisierul cleo apoi copiezi fisierele din cleo acolo de unde ai dezarhivat moduri, 

Si at.

Edited by Kunter

Acolo zice ca nu merge sal instalezi daca acel folder are literle acela din acea poza, si app descarca cleo care iam spus lu Stefann666.

P:S, daca primiti crash din cauza ca aveti damge imformer downlodativa sa-mpul acesta. http://www.girlshare.ro/32154883.2

Off: Un moderator T/C.

Edited by Kunter

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.