Jump to content

Bancuri cu Helperi/Admini/Lideri/Administratori/Moderatori.

G.Darius

Recommended Posts

Salut. M-am gandit sa fac un topic in care voi posta zilnic bancuri cu Helperi/Admini/Lideri/Administratori/Moderatori.

Sper din tot sufletul sa va amuze si sa nu primesc cat mai multe critici.

Enjoy.

ZippoXV

ZippoXV este indragostit de o femeie. Dar aceasta nu prea ii placea de el ca ii cam urat, dar ii placea ca are bani ! Intr-o zi ZippoXV ii zice : ZippoXV iubeste, ZippoXV vrea casatoreste !Moldoveanca ii zice : Daca vrei sa te casatoreti cu mine imi indeplinesti 3 dorinte ! Nevrand sa se casatoreasca cu el ii zice: adu-mi cel mai mare diamant din lume !Sta ZippoXV 2 zile dupa care vine la ea cu ditamai diamantul. ZippoXV iubeste, ZippoXV adus diamant !Uimita femeie ii zice : Vreau sa imi cumperi cel mai mare iaht din lume si sa ma plimbi noaptea cu el !Dupa o saptamana, vine ZippoXV cu cel mai mare iaht si o plimba nopatea !Moloveanca, ii spune ultima pedeapsa : vreau sa ai penisul de 30 de cm daca vrei sa ne casatorim !Sta ZippoXV, se gandeste si ii spune : ZippoXV iubeste, ZippoXV mai taie !

Shad0w Time Tibi

Tibi si Time la munca in Italia, vopseau un gard. Nu aveau bani de baut si se sfatuiesc ei sa vanda o caldare de vopsea si sa ii spuna lui Shad0w (stapanul) ca a baut-o calul pe care acesta il avea. Asa si fac. In prima zi vine Tibi vede ca nu le-a ajuns vopsea,Tibi si Time ii spun cum a baut calul vopseaua. Shad0w nu zice nimic, a doua zi le aduce doua caldari de vopsea, sa le ajunga. Spre seara cand vine, aceeasi poveste - calul a mai baut o caldare de vopsea... Shad0w ( se enerveaza, scoate pistolul si impusca calul, la care Tibi si Time , cu gura cascata - Saracu cal, pentru doua caldari de vopsea? - Ce saracu cal, acuma doua caldari de vopsea, da luna trecuta 2 tone de ciment si 400 de caramizi !

Martaz. Rexxo

Martaz. si Rexxo dupa examenu de bac :
Martaz. : - Ce-ai scris la BAC la romana?
Rexxo : - Nimic, am dat foaia alba!
Martaz. : - Ba, esti nebun ?! Or sa zica astia ca am copiat unul de la altul!

Alexander.Capone @nmk

Alexander.Capone fuge din urma unui autobuz.Cade jos,se scoala si mai departe ....@nmk scoate capul pe fereastra si striga:nu mai fugi ca toti rad de tine. El raspunzind:acus o sa muriti de ras cand o sa aflati ca sunt soferul.

iSmoke SINNERZEW

SINNERZEW (Un batrân de 70 de ani), merge la spital sa faca o analiza a spermei. iSmoke

(Doctorul) îi da un borcan si-i spune:
- Ia borcanul asta si vino cu analiza mâine!
A doua zi,
SINNERZEW

apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. iSmoke il întreaba ce s-a întâmplat, iar SINNERZEW

explica:
- Stiti, iSmoke

, uite ce-am patit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura: prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat-o pe vecina de alaturi: a încercat si ea si cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara
rezultat. iSmoke

era socat:
- Ai chemat-o pe vecina….????,

iar SINNERZEW raspunde:
- Da si oricât ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul!

Urmeaza si altele si cu altii liderii.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru urarile de bine.

Cand am facut topic-ul, am zis, sigur o sa-mi spuna ca e pt +1 ca ce e cu prostia asta sau nusth ce, dar vad ca nu este asa.

Ma bucur ca va plac, mai postez, oricum nu ma opresc aici.

DraKe

DraKe in prima zi de scl !: "Anu asta chiar o sa imi dau silinta"
A 2-a zi de scoala: "Imi bag p**a in ea de scoala"

Secret.

Profesoara i-a dat lui Secret sa invete ce e un penis perfect...
Secret merge acasa si il intreaba pe tacsu
- Tata cum arata un penis perfect ?
- Vino sa-ti arat..

Merge Secret a 2-zi la scl
Profesoara - Secret ai invatat lectia ?
- da
Merge Secret isi da jos pantalonii si ii arata la profesoara
- Daca penisu asta era mai mic cu 30 cm , era un penis perfect ! Sper ca v-ati prins 1.gif

Eugen.

Într-o zi Eugen îi vede păsărica maică-sii când ieşea de la duş şi o întreabă:
- Mamă, ce e asta?
Maică-sa ruşinată:

- Oh, Eugen, ăsta e buretele meu negru de spălat.
Câteva zile mai târziu,Eugen varsă un pahar de lapte pe podea şi strigă:
- Mami, adu-mi repede buretele ăla negru să curăţ podeaua!
Maică-sa, luată pe nepregătite răspunde:
- L-am pierdut, dragă…

Nu trec câteva zile şi Eugen strigă disperat prin casă:
- Mami,mami, ţi-am găsit buretele!
- Unde, dragă?
- E la vecina, se şterge tata pe faţă cu el…

Buky

Buky, neintelegand nimic din ce spune fratele sau de 1 an,o intreaba pe maica-sa:
-Mama, asta sigur e roman?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.