Dynamic Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Propunere Factiuni Server Am facut propunerea si aici( http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/page-312?do=findComment&comment=1489970) dar am decis sa deschid topic si aici pentru a i se acorda atentie: Propunerea 1: Modificarea unor factiuni actuale in joc, skin-uri/culoare/spawn-uri astfel serverul va avea factiuniile mai originale, majoirtatea din factiuniile care o sa le prezint mai joc exista in realitate. Nu stiu daca sunt singurul de pe server dar consider ca la o parte din factiuni nu li se potriveste spawn-ul/skin-urile + ca nu sunt originale, eu de exemplu dupa 4 ani de sa:mp m-am cam plictisit de aceleasi factiuni atat in single player cat si pe sa;mp. Sa se mareasca numarul de membrii la mafii de la 25 la 30, sunt foarte multi playeri pe server si ar fi mai ok pentru toti sa existe mai multe sloturi sa nu mai fie atatia civili. Adaugarea a 2 mafii noi una in Los Santos si una in San Fierro, motivul fiind acelasi, numarul mare de civili. Si doua factiuni non-dm una fiind Tow Truck Company sunt foarte multe masini lasate aiurea care incurca traficul iar o factiune de gen ar ajuta foarte mult serverul si o factiune de tip Street Racing Crew membrii acesteia pot organiza curse pentru civili, cursele vor avea loc in zona "Red si Bone County" dintre orasele Las Venturas si Los Santos in orasele BlueBerry, Palomino, Montgomery Fort Carson si asa mai departe(harta aici: http://media.gtanet..../images/map.gif). Asadar mai jos o sa las factiunile cu coloriile pe tab/in joc, spawn si skin-urile. Las Venturas The Russian OPG OPG-Operation Group Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Los Zetas Cartel Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Mara Salvatrucha Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Crenshaw Mafia Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Los Santos Los Santos Outfit (Mafie Americana-Italiana) Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Latin Kings Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Black Desciples Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Southside Locotes (Surenos) Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Tow Truck Company Spawn Skin-uri Lider: Membrii: San Fierro San Fierro Triads Spawn Skin-uri Lider: Membrii: The Lost Motorcycle Club Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Street Racing Crew Spawn Skin-uri Lider: Membrii: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts