TrancaDanielAlexandru Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Salut BuGGed, m-am gândit că unii dintre voi nu găsiţi ţinta lui Justinian cea verde şi mică. Am venit în ajutorul vostru cu ţinta: siteM16: Descărcaţi TXD Work Shop -> Open -> models (din folderul principal al GTA SA) -> hud.txd -> import -> şi o înlocuieşi cu asta -> Save -> Enjoy. Sau dacă doriţi hud.txd cu iconiţele HD, tot frumos şi ţintă: Link: http://www.girlshare.ro/34586245.1 Modificaţi în aşa fel să scrie hud.txd, nu girlshare_hud.txd sau ceva de genu' şi o inlocuiţi. Baftă şi mult succes la joc! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvi25 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Mersi +1 o cautam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Ceausescu Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Nu ştiu de ce o mai publici şi tu dacă este a lui Justinian, este foarte uşor de găsit ţinta intrând pe contul lui de pe forum. http://forum.bugged.ro/user/2411-justinian/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don. Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 E made in Justinian si tu o publici ? e foarte simplu de gasit.. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrancaDanielAlexandru Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 Mersi +1 o cautam. Îţi mulţumesc. Nu ştiu de ce o mai publici şi tu dacă este a lui Justinian, este foarte uşor de găsit ţinta intrând pe contul lui de pe forum. http://forum.bugged.ro/user/2411-justinian/ Dacă accesai categoria 'Moduri SA:MP' nu o găseai. E made in Justinian si tu o publici ? e foarte simplu de gasit.. .t/c. În categoria asta nu există, bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aime Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 OFF : Pentru toti : Daca aveti tinta si modurile lui Justinian, asta nu inseamna ca dati la fel ca si el. ON : Util pentru cei care nu stiu sa caute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulinkov Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Din moment ce ai pus link cu uploadarea tintei pe girlshare, nu cred ca era nevoie sa pui si sitem16.. E ok ca ai repus un link cu ea pentru cei ce o cautau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CERBU.GUTA Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Din moment ce ai pus link cu uploadarea tintei pe girlshare, nu cred ca era nevoie sa pui si sitem16.. E ok ca ai repus un link cu ea pentru cei ce o cautau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeusS.A Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Topic inutil. Cel care vrea modurile lui justin, orice mod se poate duce pe profilul lui si undeva are un spoiler. Acolo aveti toate modurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shift Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Topic inutil. Cel care vrea modurile lui justin, orice mod se poate duce pe profilul lui si undeva are un spoiler. Acolo aveti toate modurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts