Milkaa123 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) Nick: Santoss00 Tip(avatar/semnătură/logo): semnatura Stock(obligatoriu): http://imgur.com/kujDnp5 Text: La primul care il loveste sa scrie Santoss00 si la celalalt sa fie CRUiSE. Detalii:Nu-mi pasa culoarea, sa fie peste capul lor ca sa se vada numele. Detalii despre text: Nu-mi pasa culoarea, sa fie peste capul lor ca sa se vada numele. Scuze, am gresit titlu'. Edited March 21, 2015 by DyseL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) @, sper sa iti placa, nu prea ma pricep la .gif: Daca apreciezi munca depusa, te rog sa apesi butonul de +1. Mersi! Edited March 21, 2015 by ThatGuy.GFX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milkaa123 Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 @, sper sa iti placa, nu prea ma pricep la .gif: Daca apreciezi munca depusa, te rog sa apesi butonul de +1. Mersi! Este bun, multumesc am sa-ti cer si un avatar in PM daca este permis :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts