Popular Post RAIN. Posted March 22, 2015 Popular Post Share Posted March 22, 2015 Salut Bugged! Acum mult timp, am descoperit această metodă într-un TUTORIAL realizat de EdKode, din păcate postarea s-a pierdut şi m-am gândit să o republic. Pentru a putea utiliza google fără a pune jocul în bară, trebuie să urmaţi paşii din tutorial. Am menţionat şi în videoclip, menţionez şi aici, îmi cer scuze că nu am făcut un singur videoclip sau că l-am făcut aşa repede. Dacă nu aţi priceput anumiţi paşi, sunteţi rugaţi să îmi reportaţi printr-un simplu ''Quote''. Mi-e îmi foloseşte foarte mult această metodă, de obicei la şedinţe stăteam pe facebook. :) Acum sper să vă avantajeze şi pe voi intr-un fel sau altul. Videoclipul în care vă explic detaliat: Videclipul în care execut paşii: 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bless Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Bine ca inveti copii sa copieze la testele de intrare in factiuni =)) In fine e folositor dar nu pt copiat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaKe01 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Folositor pentru cei care nu stiau deja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokezew Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Folositor, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN. Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Bine ca inveti copii sa copieze la testele de intrare in factiuni =)) In fine e folositor dar nu pt copiat.. Da, l-a asta m-am gandit si eu acum.. Degeaba, la teste iti da un interval anume in care sa raspunzi.. Isi dau seama testerii.. Va multumesc tuturor de pareri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 era mai bine sa nu stie toata lumea :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN. Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 era mai bine sa nu stie toata lumea :< Odată şi odată tot se afla. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Odată şi odată tot se afla. :P nu era cine stie ce de aflat, sunt sigura ca multi si-au dat seama singuri de asta. doar sunt putin ingrijorata, deja se ajutau pe skype/ ts sau la unii le intra altcineva pe cont :-?. de asta am si multi membrii care habar nu au ce e cu ei in factiune ai zis ca exista timp de raspuns la intrebari si nu va fi o problema dar e clar ca nu sti ce zici, am testat chestia asta acum ceva timp cu un lider si nu am avut probleme cu timpul deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 wait, nu stiati de asta? damn Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN. Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 nu era cine stie ce de aflat, sunt sigura ca multi si-au dat seama singuri de asta. doar sunt putin ingrijorata, deja se ajutau pe skype/ ts sau la unii le intra altcineva pe cont :-?. de asta am si multi membrii care habar nu au ce e cu ei in factiune ai zis ca exista timp de raspuns la intrebari si nu va fi o problema dar e clar ca nu sti ce zici, am testat chestia asta acum ceva timp cu un lider si nu am avut probleme cu timpul deloc. Mi s-a părut că am făcut videoclipul cam în fugă şi nu se întelege ce vreau să transmit, de aceea am menţionat. Oricum, odată şi odată se vede cine a intrat pe drept în facţine şi cine cu skype şi alte porcării. wait, nu stiati de asta? damn Ba da Spike, ştiam demult, dar nu m-am gândit până în momentul de faţă să fac un tutorial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Oricum testele in ziua de azi numai semnifica nimic. Exista multe feluri in care poti sa copiezi, cred ca fiecare adolescent/copil de gradinita care se joaca pe server are un smartphone care se contecteaza la internet. Singura modalitate e de a-ti da seama ce fel de om e persoana aia, e din aplicatie. Ceea ce nu se mai intampla asa de des in ultima vreme pentru ca, mai pe fata mai pe la spate cam toti lideri isi baga pe cineva cunoscut. Pana la urma mi se pare ceva firesc sa bagi pe cineva cunoscut dar e cam trist pentru playerii astia noi care baga 24/7 fish, au level 10, 300 de ore jucate si care fac aplicatii ca sa intre. Si aici apare pupincurismul, ai level 10, 300 ore jucate si vrei sa intri intr-o factiune? Da-te pe langa lider/sublider. De asta ma amuz de astia care se plang de pupincuristi, posthunteri sau oameni care intra pe pile. Pana la urma, asta se invarte intr-un cerc si nu prea poti sa faci nimic, pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mDo Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Bine ca inveti copii sa copieze la testele de intrare in factiuni =)) In fine e folositor dar nu pt copiat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Oricum testele in ziua de azi numai semnifica nimic. Exista multe feluri in care poti sa copiezi, cred ca fiecare adolescent/copil de gradinita care se joaca pe server are un smartphone care se contecteaza la internet. Singura modalitate e de a-ti da seama ce fel de om e persoana aia, e din aplicatie. Ceea ce nu se mai intampla asa de des in ultima vreme pentru ca, mai pe fata mai pe la spate cam toti lideri isi baga pe cineva cunoscut. Pana la urma mi se pare ceva firesc sa bagi pe cineva cunoscut dar e cam trist pentru playerii astia noi care baga 24/7 fish, au level 10, 300 de ore jucate si care fac aplicatii ca sa intre. Si aici apare pupincurismul, ai level 10, 300 ore jucate si vrei sa intri intr-o factiune? Da-te pe langa lider/sublider. De asta ma amuz de astia care se plang de pupincuristi, posthunteri sau oameni care intra pe pile. Pana la urma, asta se invarte intr-un cerc si nu prea poti sa faci nimic, pa. adica aplicatii copiate orbeste de la altii? nu mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vTuDoR Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Frumi , +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord7 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nu va mai plangeti atat pe motivul ca liderii isi baga doar cunoscutii. Fiecare lider isi pastreaza locuri si pentru necunoscuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 adica aplicatii copiate orbeste de la altii? nu mersi :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Official JustiN. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 era mai bine sa nu stie toata lumea :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN. Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Oricum testele in ziua de azi numai semnifica nimic. Exista multe feluri in care poti sa copiezi, cred ca fiecare adolescent/copil de gradinita care se joaca pe server are un smartphone care se contecteaza la internet. Singura modalitate e de a-ti da seama ce fel de om e persoana aia, e din aplicatie. Ceea ce nu se mai intampla asa de des in ultima vreme pentru ca, mai pe fata mai pe la spate cam toti lideri isi baga pe cineva cunoscut. Pana la urma mi se pare ceva firesc sa bagi pe cineva cunoscut dar e cam trist pentru playerii astia noi care baga 24/7 fish, au level 10, 300 de ore jucate si care fac aplicatii ca sa intre. Si aici apare pupincurismul, ai level 10, 300 ore jucate si vrei sa intri intr-o factiune? Da-te pe langa lider/sublider. De asta ma amuz de astia care se plang de pupincuristi, posthunteri sau oameni care intra pe pile. Pana la urma, asta se invarte intr-un cerc si nu prea poti sa faci nimic, pa. Adevărat, unii sunt atăt de disperaţi încăt îşi copie regulamentul pe o coală albă.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEVLEW Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 era mai bine sa nu stie toata lumea :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.Si Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Folositor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdany1 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Salut Bugged! Acum mult timp, am descoperit această metodă într-un TUTORIAL realizat de EdKode, din păcate postarea s-a pierdut şi m-am gândit să o republic. Pentru a putea utiliza google fără a pune jocul în bară, trebuie să urmaţi paşii din tutorial. Am menţionat şi în videoclip, menţionez şi aici, îmi cer scuze că nu am făcut un singur videoclip sau că l-am făcut aşa repede. Dacă nu aţi priceput anumiţi paşi, sunteţi rugaţi să îmi reportaţi printr-un simplu ''Quote''. Mi-e îmi foloseşte foarte mult această metodă, de obicei la şedinţe stăteam pe facebook. :) Acum sper să vă avantajeze şi pe voi intr-un fel sau altul. Videoclipul în care vă explic detaliat: Videclipul în care execut paşii: Te referi la un cont asa: http://store.steampowered.com/ ?? Nici nu gasesc unde sa dau add game etc..eu al am selectat pe romana.. da-mi PM sa-mi explici.ps +1 acum si inca 2 daca rezolv Edited March 22, 2015 by CosminX. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN. Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Te referi la un cont asa: http://store.steampowered.com/ ?? Nici nu gasesc unde sa dau add game etc..eu al am selectat pe romana.. da-mi PM sa-mi explici.ps +1 acum si inca 2 daca rezolv Trebuie mai întăi să îţi descarci Steam (bineînţeles după ce ţi-ai creat un cont) după care te loghezi. Cand vei fi autentificat, în colţul de jos va apărea opţiunea ''Add game ...'' şi vei selecta versiunea ''non-steam'' pentru că jocul este non-steam. Jocul îţi va fi plasat în lista cu jocuri a steamului şi dai PLAY. Odată intrat în joc foloseşti combinaţia ''Tab + Shift'' şi îţi va apărea un fel de tabel, cum mi-a apărut mie în tutorial, şi jos ai ''Web Browser''. Dai click acolo şi te redirecţionează pe google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seBinho.666 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 era mai bine sa nu stie toata lumea :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
PufarinaxD Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Folositor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 era mai bine sa nu stie toata lumea :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts