Jump to content

Fast and Furious [7] | Aprilie!


Down.medic
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Care a gasit Fast Furious pe internet sa ma contacteze sa-mi dea link.

Am cautat in tot internetu fiecare sursa si pot sa spun sincer ca nu este inca subtitrat in romana iar filmul original incarcat pe net nu este. Am gasit doar filmari de la cinema in alta limba.

Link to comment
Share on other sites

Cel mai epic film ever, l-am vazut la cinema, am ras, si am plans. Are si un mesaj foarte important, familia. Pune foarte mult accent pe familie, ei toti sunt o familie, atat in film cat si in viata lor.

Link to comment
Share on other sites

Imi explica si mie cineva ce cauta Paul Walker in film?

Paul Walker a fost unul dintre personajele principale ale filmului. 

Apare în film pentru că au apucat să filmeze deja o jumătate din el înainte să moară.

Link to comment
Share on other sites

Pai credeam ca a murit in 2013 ...

Este o clona, am inteles ca in fast and furios 7 moare Paul Walker [clona] ca daca tot a murit in realitate, sa nu fie scos aiurea din film, macar ca aceea clona sa moara. 

Oricum, Paul  Walker a murit in 2013 pe 1 Decembrie, adica de ziua Romaniei, pe atunci era jumatatea filmului in care aparea el normal, fara clona [O sa vezi la sfarsitul filmului ca o sa apara o clona care nu arata la fel ca Paul Walker] si din cate am inteles terminase un film care trebuie sa apara prin Mai 2015. 

Edited by DanielDG
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.