iTupeu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Nick: Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Click. Text: Iulian, si undeva dedesubt sau deasupra, BUGGED. Detalii: Vreau să fie ceva cu putin blur, si ceva de bun gust. Detalii despre text: Font-ul vreau să fie ca acesta, si o culoare care să dea bine. Edited March 23, 2015 by lulian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadillac Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Sper sa iti placa: Nu am gasit fontul acela. Nick: Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Click. Text: Iulian, si undeva dedesubt sau deasupra, BUGGED. Detalii: Vreau să fie ceva cu putin blur, si ceva de bun gust. Detalii despre text: Font-ul vreau să fie ca acesta, si o culoare care să dea bine. Sper sa iti placa: Nu am gasit fontul acela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3mYx Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 @@Lulian, Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTupeu Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 @@Lulian, Sper sa iti placa: Nu am gasit fontul acela. Sper sa iti placa: Nu am gasit fontul acela. Mulţumesc frumos, dar mai aştept şi alte creaţii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allonzo Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freed0m2229 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Sper sa-ti placa, Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexAlexo Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Uite sper sa-ti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @@Lulian, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi599 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Daca iti place, nu uita sa apesi butonul de '+1'! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTupeu Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Frumos. Mersi. Sper sa-ti placa, Mersi. Uite sper sa-ti placa. @@Lulian, Daca iti place, nu uita sa apesi butonul de '+1'! Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts