Jump to content

Paramedic Department SF - Regulament Intern & Informatii


Leno
 Share

Recommended Posts

 • 1 month later...
 • 1 month later...

NEW :

Datorita adugarii noului sistem de rapoarte de activitate, [/ad]-urile] de la raport au fost scoase, de acum se vor face doar [heal]-urile.

Edited by Alliance RicKyy
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Actualizata amenda pentru AFK in ambulanta:

21. AFK in ambulanta timp de minim 10 secunde(dovezi video sau poze in care sa ai [/timestamp] -ON -> $200.000

P.S. Daca dovezile nu sunt video / poze in care sa fie [/timestamp] ON atunci membrul nu va fi sanctionat.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • 3 months later...

Amenda noua:

17. Discutii rank up pe /r sau clear FW - $500.000.

 

(!) Click pe "Spolier" pentru explicatii la aceasta amenda.

Cei care spun pe /r, "cand iau rank up", "de ce nu primeste rank up", "am facut cerere rank up", "cand iau clear fw", "de ce nu primesc clear". Vor fi sanctionati cu amenda in valoare de $500.000. Exceptie de la aceasta amenda vor fi intrebarile: "La cate zile se obtine rank-ul x", "am fost informat sa caut liderul pentru rank-up", "mi s-a spus sa caut liderul pentru clear fw", "cate zile in plus imi adauga un fw la rank" etc.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Update 11.07.2016:

Pret heal la cop a fost modificat de la 1$ la 1.000$. Din acest moment pentru membrii departamentelor de politie pretul la heal va fi de 1.000$.

Se poate face o cerere de inactivitate pe maxim 7 zile, doar pe perioada verii. Astfel acum un membru poate lipsi pana la 10 zile fara sa piarda factiunea. Prin urmare puteti sa faceti o cerere de inactivitate pentru maxim 7 zile.

Edited by ShineOfficial
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Update 16.08.2016:

19. Cine nu va sta minim 10 minute la sedinta, va primi Faction Warn.( Exp: sedinta incepe la xx:00, la final cine nu apare in members ca a stat pana la xx:10, va primi FW.  Aveti voie sa iesiti dupa 10 minute, doar cu permisiunea liderului).

20. Cine vorbeste aiurea peste lider/co-lider, deranjeaza intr-un fel sau altul sedinta, nu asculta exact ceea ce spune liderul/co-liderul, se pune AFK fara sa primeasca permisiunea liderului/co-liderului, va primi amenda/ FW (in functie de graviditate).

 

21. Este interzisa purtarea de discutii despre rank up / clear FW pe chat-ul factiunii sau prin SMS cu liderul /co-liderul. Este strict interzis sa cautati liderul / co-liderul, daca nu ati primit raspuns la cererea de rank up. Se sanctioneaza cu Faction Warn.

Explicatie

Cei care spun pe /r sau prin SMS liderului/co-liderului, "cand iau rank up, am facut cerere", "de ce nu primesc rank up", "am facut cerere rank up", "cand iau clear fw", "am facut cerere", "cand te uiti la cereri de rank up/cand te uiti la cereri", "de ce nu primesc clear" sau orice alta propozitie din care se deduce ca intreaba de rank/clear, vor fi sanctionati cu Faction warn.

Exceptie de la aceasta regula vor fi intrebarile: "La cate zile se obtine rank-ul x", "am fost informat sa caut liderul pentru rank-up", "mi s-a spus sa caut liderul pentru clear fw", "cate zile in plus imi adauga un fw la rank" etc.

 

Edited by ShineOfficial
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Update 13.09.2016:


Membrii ce insulta in reclamatiile din cadrul factiunii pot fi sanctionati de catre lider. Si cei care insulta in dovezile postate (ex. titlu video) pot fi sanctionati. Sanctiunea se va acorda in functie de cat de grav este.


Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Update 24.12.2016

Datorita faptului ca a fost introdusa comanda [/frespawn] la rank 5, s-a hotarat adaugarea unei reguli dupa cum urmeaza:

 

38. Membrii de rank 5 pot folosii comanda [/fvrespawn] doar in cazul in care se anunta pe chat-ul  [/d] (departamente) ca o masina este abandonata. Inainte de a folosii comanda, trebuie sa anunte pe chat-ul factiunii [/r]. Cine foloseste in alt mod [/fvrespawn] este sanctionat cu FW, Rank Down sau uninvite in functie de abateri / situatie. Nu aveti voie sa folositi comanda [/frespawn] daca se cere pe chat-ul factiunii [/r].
Cei care folosesc comanda FVR atunci cand este
lider / co-lider ON risca să primească Avertisment verbal.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • 3 weeks later...

Modificata regula: 34. Membrii de rank 5 pot folosii comanda [/fvrespawn] doar in cazul in care se anunta pe chat-ul  [/d] (departamente) sau pe [/r] ca o masina este abandonata. Inainte de a folosii comanda, trebuie sa anunte pe chat-ul factiunii [/r] (Ex: FVR in 10 secunde). Cine foloseste in alt mod [/fvrespawn] este sanctionat cu FW, Rank Down sauuninvite in functie de abateri / situatie.  Pentru FVR dat aiurea / neanuntat se sanctioneaza cu amenda.

 

 

 

Adaugata amenda pentru FVR aiurea / neanuntat in valoare de 500.000$.

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Au fost cateva mici modificari aduse in legatura cu sedinta
Sedinta saptamanala se va tine in fiecare duminica la ora 20:00 si nu o sa fie obligatorie.

 

Scoase urmatoarele reguli:

"Toti jucatorii sunt obligati sa vina la sedinta, altfel, vor primi FW indiferent de rank."

 

"Cine nu va sta minim 10 minute la sedinta, va primi Faction Warn.( Exp: sedinta incepe la xx:00, la final cine nu apare in members ca a stat pana la xx:10, va primi FW.  Aveti voie sa iesiti dupa 10 minute, doar cu permisiunea liderului)."

 

"Nu aveti voie cu bind, cine este prins risca demitere."

 

 

Scoasa urmatoarea regula ce avea legatura cu skin-urile factiunii:

"(!)Membrii de rank superior pot purta skin-urile de rank mai mic. Membrii de rank 5 cu peste 50 de zile pot purta orice skin doresc inafara de cel de fata."
Cine este prins ca nu are skin-ul  pentru rank-ul sau o sa fie sanctionat cu Faction Warn (FW)"

Edited by ReeKooL
Link to comment
Share on other sites

Au fost cateva mici modificari aduse in legatura cu skin-urile factiunii.
Cei de rank 5 aveau inainte posibilitatea de a purta aceste doua skin-uri Skin_279.pngSkin_70.png  de astazi cei de rank 5 pot purta doar acest skin Skin_279.png.

Testerii aveau inainte posibilitatea de a purta aceste doua skin-uri Skin_279.pngSkin_228.png de astazi cei ce au functia de tester vor putea purta doar acest skin Skin_228.png.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 weeks later...

 • Adaugata sanctiunea urmatoare 'Afaceri pe /d'.

 • Modificata sanctiunea pentru 'Furtul unei ambulante de la colegi.' in trecut se sanctiona amenda, acum se sanctioneaza cu Faction Warn.

De astazi cine face exces de capslock pe /r este sanctionat cu Faction Warn.

De astazi cine blocheaza autostrada este sanctionat cu avertisment verbal, in trecut se sanctiona cu mustrare verbala.

De astazi cine transporta playerii cu masina factiunii primesti avertisment verbal sunteti paramedici nu taximetristi.

Toate amenzile au fost marite la suma de $3.000.000 in trecut erau de $1.000.000 si $500.000.

Cine detine asupra lui droguri sau materiale este sanctionat cu Faction Warn, in trecut se sanctiona cu amenda.

Edited by ReeKooL
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.