L0K3D. Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Salut BuGGed. Azi am zis sa adaug un nou job pe GM-ul meu, dar problema e ca nu stiu care. Ma gandeam sa fac jobul Taietor de iarba, dar diferit de cel vechi. Voi ce propuneri imi puteti da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Probabil daca ai spune ce job-uri ai in prezent, ti-am putea o sugestie. On: de mult am cautat un server cu jobul: Train Driver. Bineinteles, ar fi imposibil ca la un server de 200-300-400-500 playeri ca, caile ferate sa fie disponibile pentru toti. Asa ca ar fi o varianta sa fie bagati intr-o "lume" separata fata de cei de pe server. La fiecare check-point ajuns sa fie platiti cu 2000-3000$ (2-3k). Checkpointurile sa fie in toate 3 orasele, fie deschise sau nu. Daca ti-a placut sugestia mea , poti da un +1. Anyway, cred ca imi vor mai venii idei, dar acum asta a fost :-j 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilutzul Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Probabil daca ai spune ce job-uri ai in prezent, ti-am putea o sugestie. On: de mult am cautat un server cu jobul: Train Driver. Bineinteles, ar fi imposibil ca la un server de 200-300-400-500 playeri ca, caile ferate sa fie disponibile pentru toti. Asa ca ar fi o varianta sa fie bagati intr-o "lume" separata fata de cei de pe server. La fiecare check-point ajuns sa fie platiti cu 2000-3000$ (2-3k). Checkpointurile sa fie in toate 3 orasele, fie deschise sau nu. Daca ti-a placut sugestia mea , poti da un +1. Anyway, cred ca imi vor mai venii idei, dar acum asta a fost :-j esti posibil, pentru ca in Sa:Mp trenurile pot trece unul prin altul, dar ar fii lag inutil. ON: Pilot de avion ar fii mai interesant, si CP sa fie in aer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 esti posibil, pentru ca in Sa:Mp trenurile pot trece unul prin altul, dar ar fii lag inutil. ON: Pilot de avion ar fii mai interesant, si CP sa fie in aer. L-am avut, dar a fost scos. Nu era nimic special, doar intrai in acele CP-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devilutzul Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 L-am avut, dar a fost scos. Nu era nimic special, doar intrai in acele CP-uri. Miner :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateiu12 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Salut BuGGed. Azi am zis sa adaug un nou job pe GM-ul meu, dar problema e ca nu stiu care. Ma gandeam sa fac jobul Taietor de iarba, dar diferit de cel vechi. Voi ce propuneri imi puteti da? Propun job-ul de trucker :D, dă-mi pm cu skype-ul tău, mai am unele nelămuriri în scripting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 (edited) Miner :-? M-am gandit si la acesta. Dar l-am vazut deja pe 5-6 servere, nu mai e ceva unic. Acum cred ca o sa adaug jobul "Lawn Mower". Cand te urci intr-un tractoras iti va aparea un TD in care va arata cate CP-uri ai luat si imaginea cu tipul masinii. Revo, am deja jobul. Aveti aici o imagine cu toate joburile pe care le am: http://i.imgur.com/yE4Xf5Y.png( Suzati-ma, dar nu sunt maestru in Paint :O ). Skype: cristi.alexei26 Edited March 23, 2015 by L0K3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanSufocant Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Mie mi se pare ok, sau poti pune taietor de lemne sau fabricant de mobila (parerea mea) voi ce ziceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 Am deja acest job, acum lucrez la alt GM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3m0NGaby Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kentflorin Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekz Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Mi-ar plăcea să se adauge job-ul cu tuns iarba, chiar dacă a mai fost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeenStep Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Poti face un job gen hot de buzunare sau sa fi un pilot de avion :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudy Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Ai putea sa incerci un job de fotograf in care primesti o camera foto si iti va pune cate un cp la fiecare hq si trebuie sa cuprinzi cat mai multe obiecte. Succes in pawn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts