Schroder Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Exista pe aici persoane care au auzit de curentul " Stanceworks " ? Daca da, chiar mi-ar face placere sa discutam despre asta aici. Btw, daca exista pasionati BMW, postati aici, mi-ar face placere sa mai vad impatimiti ca mine . PS: Merge cineva pe 1-5 Aprilie in AUTOMOTO Bucuresti ? Edited March 23, 2015 by ASAPGucci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi666 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 In unule orase, vara, vin cu BMW-uri si le fac prezentare. Sunt mare fan BMW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 (edited) Sa nu aud de BMW-uri, deja sunt scarbit de ele. S-au inmultit mai mult decat Loganurile. Zilnic vad tigani (si nu, nu sunt rasist) si cocalari cu acest mod "stanced" lipit de pamant, un eleron mai inalt decat masina si niste jante de tot rasul (roz rosii verzi albastre). Hai si o bara atarnata, lovita intreaga masina si refacuta cu ciocanul si ala-i bembeul. Aici ma refer la ursulet, E36 si E46, fie ele coupé sau normale. Sa nu uit, niste tobe gaurite si ruginite peste tot si partea finala cu niste tipsuri cromate mai mari decat le sunt injectoarele. Mai presus de toate, sunt niste amarate de 316i / 318i aspirate din care se trag 80/90/100 ponei si aia care nu sunt intregi. Nu am nimic cu firma asta, si nici cu cei care dobandesc o pasiune pentru ele, dar macar in limita bunului simt si nimic de prost gust. Si acum vor venii fanboy si ma vor bombarda cu quote. "Da' tu ce masina conduci?" " da tu aia aia" blah blah. Fiecare are dreptul sa isi expuna opinia, no? Edited March 23, 2015 by Leone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schroder Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Leone, ce pot sa zic, fiecare e cu parerea lui, nici in Galati nu avem prea multe masini stanceuite, de fapt sunt destul de putine dar sincer, nu am vazut nici un tigan care sa-si stanceuiesasca BMW-ul, de obicei au cate un e36 316 in cel mai bun caz si ala vai de capu lui. Intr-adevar, fiecare are dreptul la propria opinie si intr-o oarecare masura iti dau dreptate, tiganii au facut de ras brandul acesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex2622 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 In legatura cu AUTOMOTO, s-ar putea sa vin si eu, unde se organizeaza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroniclene1337 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASAEV Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P A N D A K Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iQuavo Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts