iNNdubitabiiL Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Nick pe server: iNNdubitabiiL Level: 32 Preţ: 550+ Alte detalii: Daca benzinaria din desert s-a vandut cu 500kk asta sigur face mai mult dat fiind faptul ca e la 2 pasi de CNN LV si PNS . Am bizul de azi ( am facut trade cu o casa medium ) Nu stiu cat face intr`o zi ca il am de 1 ora dar cand l-am cumparat am dat bwithdraw si acum am 20,677 $ ( intr`o ora ). Accept si schimuri cu masini / case / bizz + - dif Nu oferiti sub 550kk Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Arbnai Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Nick pe server:ArbanasiLevel:25Ofertă:http://m.imgur.com/a/CjYDPAlte detalii:Astept quote cu ce diff mai dai . (astept dovezi cu productia in 24 ore ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNNdubitabiiL Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Nick pe server:Arbanasi Level:25 Ofertă:http://m.imgur.com/a/CjYDP Alte detalii:Astept quote cu ce diff mai dai . (astept dovezi cu productia in 24 ore ) Ma gandesc in seara asta si iti spun daca vreau sau nu si dif care o dau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Iacomita Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Nick pe server:Sumix. Level:34. Ofertă:Casa cu id 112,intrare lv+o mica diferenta din partea ta. Alte detalii:---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNNdubitabiiL Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Nick pe server:Sumix. Level:34. Ofertă:Casa cu id 112,intrare lv+o mica diferenta din partea ta. Alte detalii:---- Nu cred ca eu ar trebui sa iti ofer diferenta sincer . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edix Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Nick pe server: Takizo Level: 30 Ofertă: 450.000.000$ Alte detalii: Astept quote. Edited March 30, 2015 by Takizo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNNdubitabiiL Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Nick pe server: Takizo Level: 30 Ofertă: 450.000.000$ Alte detalii: Astept quote. Cer Warn . Cred ca nici nu ai citit descrierea Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_albert Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nick pe server: SDK Level: 37 Ofertă: 464kk. Alte detalii: Mai mult nu face, produce 10k la 2 zile si l-ai cumparat cu 450kk. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNNdubitabiiL Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 (edited) Nick pe server: SDK Level: 37 Ofertă: 464kk. Alte detalii: Mai mult nu face, produce 10k la 2 zile si l-ai cumparat cu 450kk. [email protected] WARN . Pun dovada cu productia sa vezi ca face 200k + intr-o zi + ca acest bizz nu l-am cumparat Cash si daca nu l-am cumparat cash cum poti minti ca am dat 450kk pe el ? .. ;) Brian Warn ! Eu stiu ca tu cauti doar Mocaciuni ( dar nu ai gasit l00seru ) .. am vazut si pe server la masini .. ofereai cele mai mici preturi gen la Infernus cu 1x hidden dadeai 200kk ce e asta ? . . Te rog sa cauti pe tot forum un bizz cu pret 450kk . [email protected] . Asa m-am enervat de mi-ai stricat ziua . Warn ! Edited March 30, 2015 by iNNdubitabiiL Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_albert Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 WARN . Pun dovada cu productia sa vezi ca face 200k + intr-o zi + ca acest bizz nu l-am cumparat Cash si daca nu l-am cumparat cash cum poti minti ca am dat 450kk pe el ? .. ;) Brian Warn ! Eu stiu ca tu cauti doar Mocaciuni ( dar nu ai gasit l00seru ) .. am vazut si pe server la masini .. ofereai cele mai mici preturi gen la Infernus cu 1x hidden dadeai 200kk ce e asta ? . . Te rog sa cauti pe tot forum un bizz cu pret 450kk . [email protected] . Asa m-am enervat de mi-ai stricat ziua . Warn ! Care e problema ta cu cat ofer, sau etc. Ti-am facut o oferta, atat face ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNNdubitabiiL Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Care e problema ta cu cat ofer, sau etc. Ti-am facut o oferta, atat face ala. Problema mea e ca nu ai citit descrierea sau ( alte detalii ) sau daca ai citit nu ai tinut cont . O sa caut si eu un bizz la 450kk sa vad ce trompeta e daca e .. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
antiroby Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Topic inactiv de peste 5 zile. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts