Lupusorr Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 (edited) Pentru a evita discutiile de genul "cand imi dai rank-up" am creat acest topic. Rank up puteti primi daca: • Sunteti cinstiti.• Sunteti destul de activ.• Nu injurati / amenintati / jigniti.• Sunteti instructori cat mai Role-play. • Nu aveti reclamatii serioase.• Respectati liderul cat si membrii. • Aveti minimul de zile necesare pentru rank up Tot in acest topic puteti cere si clear Fw (rank 5) Metoda ranking: • Rank 2 - se poate primi dupa minim o saptamana de la intrarea in factiune.• Rank 3 - se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2.• Rank 4 - se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 3.• Rank 5 - se poate primi dupa minim o saptamani de la acordarea rank-ului 4. ATENTIE! : Primiti rank-up doar daca meritati, nu este obligatoriu. Pentru a face o cerere de rank up trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: Sa aveti minimul de zile necesare pentru rank-ul care urmeaza sa il primiti. Verificati in PANEL. Daca cumva primiti FW sa adaugati inca 7 zile la minimul de zile necesare pentru rank-up. ( un FW se poate sterge doar dupa ce acel membru primeste rank-up. ) Nu aveti voie sa cereti "rank-up" pe /f, /sms liderului/co-liderului. ! Se sanctioneaza cu FW! Dupa ce faceti cerere nu trimiteti PM / SMS sau discutati despre asta pe chatul factiunii . Se sanctioneaza cu FW / Demitere! Cine considera ca merita rank up poate face o cerere dupa modelul urmator : Nick pe server: Rank detinut: Data cand ai primit ultima data rank up(cei de rank 1 puneti "-"): Ai faction warn(FW)? Daca DA, cate si in ce data l-ai primit?: Ai facut vreo cerere de inactivitate?Daca DA, cate zile ai fost invoit?: Alte precizari?: Model cerere Clear FW (rank 5) Nick pe server: Cate Fw-uri ai?: Data primirii primului FW: Data primirii celui de-al doilea FW: Alte precizari?: Edited January 29, 2016 by Ottway #Update. 29.01.2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrum Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Nick pe server: Scrum Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Nu am primit rank up, am primit invitatie. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am faction warn. Alte precizari?: • Edited April 1, 2015 by Doar Scrum Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatuMondialu Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Nick pe server: xJasper Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Nu am primit rank up, am primit invitatie. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Alte precizari?: Salutarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemixX Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: ValentYnn. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Pe data de 25/03/2015 am intrat in factiune. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Alte precizari?: Ziua pacalelilor :P (1 Aprilie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
George RevoQue Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: RevoQue Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 25.03.2015 (intrare in factiune) Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu. Alte precizari?: Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNNe Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: BoNNe Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 25.03.2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianFafuMaxim Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server:Cadittza Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up:25.03.2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:Nu Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Butacu Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: MakeNane Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 25.03.2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: am 10 fw dar nu le-am primit. Alte precizari?: Sunt un boss si am [email protected]@R3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi GB Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: GebitaCTC. Rank detinut:1. Data cand ai primit ultima data rank up:25.03.2015. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:-. Alte precizari?: -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_Etnies Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: ETNiES Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Pe 25.03.2015 cand am primit invitatia. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am primit. Alte precizari?: Salot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupusorr Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: Scrum Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Nu am primit rank up, am primit invitatie. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am faction warn. Alte precizari?: • Nick pe server: xJasper Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Nu am primit rank up, am primit invitatie. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Alte precizari?: Salutarile mele. Nick pe server: ValentYnn. Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Pe data de 25/03/2015 am intrat in factiune. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am fw. Alte precizari?: Ziua pacalelilor :P (1 Aprilie). Nick pe server: GebitaCTC. Rank detinut:1. Data cand ai primit ultima data rank up:25.03.2015. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:-. Alte precizari?: -. Nick pe server: ETNiES Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: Pe 25.03.2015 cand am primit invitatia. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am primit. Alte precizari?: Salot. Ati primit rank up. Succes mai departe si aveti grija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan17 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: Size Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: cand am intrat fix acum 7 zile Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: nu am Alte precizari?: ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macedon99 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server:ViSi23. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up:2015-03-25 21:16:24 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:NU am. Alte precizari?: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloffy Sloffy Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: Sloffy Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: - Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: - Alte precizari?: Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedy Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server:Tedy Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up:Acum 7 zile am intrat in factiune. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:- Alte precizari?: Nu Edited by Lupusorr, 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupusorr Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: BoNNe Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 25.03.2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu Alte precizari?: - Nick pe server: MakeNane Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 25.03.2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: am 10 fw dar nu le-am primit. Alte precizari?: Sunt un boss si am [email protected]@R3 Nick pe server: Size Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: cand am intrat fix acum 7 zile Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: nu am Alte precizari?: ^_^ Nick pe server:ViSi23. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up:2015-03-25 21:16:24 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:NU am. Alte precizari?: . Nick pe server: Sloffy Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: - Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: - Alte precizari?: Bafta! Nick pe server:Tedy Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up:Acum 7 zile am intrat in factiune. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:- Alte precizari?: Nu Edited by Lupusorr, 27 Ati primit rank-up. Succes mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest syN_. Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: SanicusRank detinut: 1Data cand ai primit ultima data rank up: La intrarea in factiune.Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am FW.Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Niculai Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: Outzu Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: - Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:- Alte precizari?: Nu am , astept sa dau in forta licente fara sa fu nevoit sa astept dupa toti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupusorr Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: MakeNane Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 25.03.2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: am 10 fw dar nu le-am primit. Alte precizari?: Sunt un boss si am [email protected]@R3 Nick pe server: Sanicus Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: La intrarea in factiune. Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am FW. Alte precizari?: - Nick pe server: Outzu Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: - Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?:- Alte precizari?: Nu am , astept sa dau in forta licente fara sa fu nevoit sa astept dupa toti! Ati primit rank-up. Felicitari si succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rykardo25 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nick pe server: SnaKs. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up: Cand am intrat in factiune 26.03 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: - - Alte precizari?: Nu ma bag, man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupusorr Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Nick pe server: SnaKs. Rank detinut:1 Data cand ai primit ultima data rank up: Cand am intrat in factiune 26.03 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: - - Alte precizari?: Nu ma bag, man! Vei primi rank-up dupa ce voi vedea situatia rapoartelor de saptamana aceasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plsnoQQ Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Nick pe server: SirKull Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: - Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am. Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smell Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Nick pe server: Smell Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 2015-03-28 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu. Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darikee Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Nick pe server: DARlUS Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: am intrat pe data de 28/3/2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: nu am. Alte precizari?: O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
At3ntat Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Nick pe server: At3ntat Rank detinut: 1 Data cand ai primit ultima data rank up: 28/03/2015 Daca ai faction warn(FW)? Daca DA cate si in ce data l-ai primit?: Nu am. Alte precizari?: Va salut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts