BROCK.BAWS RETIRED Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Nickname: Cistoferr00 Serverul pe care joci: Blue.Bugged.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece e cel mai populat din Romania , si are ceva ce multe servere nu au . Cum ai aflat de bugged.ro?: De la bunul meu amic Darrel , juca de un timp sa-mp pe acest server si imi povestea ca este frumos si ca e distractiv . Si mi-am zis sa il incerc si eu. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu am mai jucat pe alt server . In ce factiune doresti sa intri si de ce?: As dorii sa intru mai intai intr-o fanctiune , accea ar fi realizarea mea cea mai mare , pana acum nu am fost acceptat dar o sa continuu sa fac si poate o sa am noroc. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 16 ani , locuiesc in Gaesti jud Dambovita. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev la Colegiul National '' Vladimir Streinu '' Gaesti Nr 2. Care este serialul tau preferat?: Nu am asa ceva . Ce alte jocuri joci?: Da fifa . Ai altceva de adaugat?: Da sper sa ne intelegem bine , deja mi-am facut multi prieteni pe joc datorita talentului meu de a imi face prieteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allonzo Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Bine ai veint printre noi, sa ajungi mare si puternic, masini forta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaelAndru Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Welcome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXaNdYx Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Welcome! :) Când ai timp: Portofoliu - Andydot (Click) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BROCK.BAWS RETIRED Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Multumesc pentru intampinare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bRp Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Succes pe joc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts