Popular Post AIRKANIKKK Posted March 25, 2015 Popular Post Share Posted March 25, 2015 (edited) Am realizat acest timecyc în Notepad ++, iar pentru previzualizare am folosit TimecycSA. Îmi place cum a ieşit, arată exact cum mi-am dorit şi mă ajută enorm să mă concentrez la waruri. Dacă vă place şi aveţi nevoie de el, am să vă las un link de download. Poze (mai multe aici): http://imgur.com/a/FIide DOWNLOAD: http://www46.zippyshare.com/v/ZQInduqY/file.html P.S: În mare parte, este bazat pe timecyc-ul lui Justinian, cel cu cerul negru. Am schimbat nuanţa cerului şi am modificat astfel încât, indiferent de weather, imaginea va rămâne la fel, cu uşoare schimbări de luminozitate, în funcţie de oră. N-am nevoie de păreri, aprecieri, plusuri, reputaţie etc. Topicul va fi închis. Edited March 25, 2015 by JESSEPINKMAN. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoReX Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 PORCARIE COPIATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRKANIKKK Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 PORCARIE COPIATA Citeşte tot, noobule! :lol: Am spus că e făcut pentru uz personal. Câţiva membrii l-au cerut şi m-am decis să fac topicul ăsta, pentru a nu mai pierde timpul cu PM-uri. Nu-mi pasă dacă vă place sau nu. N-am nevoie de plusuri, reputaţie şi alte bălării, pălării. .closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoReX Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 CAND TE MAI LAUZI FA CEVA ORIGINAL NU COPIAT DE LA JUSTINIAN NOOBULE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRKANIKKK Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 CAND TE MAI LAUZI FA CEVA ORIGINAL NU COPIAT DE LA JUSTINIAN NOOBULE Ţi-am explicat concis despre ce este vorba. Vorbesc cu pereţii, văd. Deschide-l cu notepad, să vezi cât de simplu e să înlocuieşti 2-3 cifre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle.Oficial Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 De ce ai scris " By " daca tu doar ai schimbat cate ceva? Invata engleza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNgy. Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Frumos, gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts