xXaNdYx Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 - VIATA REALA: Nume: Erich Lukas Varsta: Aproape 14 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt o persoană puternică, după cum am precizat, capabil să combată stresul și în cele mai nepotrivite momente, pun la inimă tot ce fac, nu sunt încrezut, sunt perfect așa cum sunt, dar , desigur, mă pot îmbunătăți mereu. Domiciliu: Târgu-Mureș, jud. Mureș. Sex [ M / F ]: M. - ONLINE: Nick Sa:Mp: Andydot Level(minim 10): 17. De cat timp joci Sa:Mp? SA:MP joc de 2 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Pe Bugged nu, pe cele de stunt da, reclamă la Bugged :). Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: Joc în jur de 6 ore pe zi. Ce nick-uri ai avut inainte?: xXaNdYx.. Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?:Nope, nu acum. - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Viața mea, deci da. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Îl am, știu. Te pricepi in HTML?: Lucrez în HTML de la 8 ani Ce programe stii sa folosesti?: Sincer, foarte multe, învăț foarte repede, deoarece cunosc bine Engleza. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Din joc. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu seriozitatea mea. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: Mai există? ;) (Joking) Nu folosesc, e altmodisch. Skype:mservicro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts