AlexBadea17 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Nickname: Jake http://bluepanel.bugged.ro/profile/JakeServerul pe care ai jucat?: Blue.BuGGed.RoDe ce ai ales sa te retragi?: In primul rand m-am retras definitiv din san andreas multiplayer pentru ca m-am plictisit si pentru ca mi-am dat seama ca timp de 1 an jumatate nu am realizat nimic, si mai ales ca mi-am pierdut cele mai frumoase clipe din viata(copilaria) pe un joc pe calculator, si mai ales ca devenisem OBSEDAT pentru ca stateam si cate 12 ore pe PC, cum veneam de la scoala pe PC pana pe la 10 noaptea. Imi pare foarte rau ca m-am retras dar nu am ce face, asta este viata, si imi pare nespus de rau ca mi-am luat ramas bun de la un server atat de frumos, toate respectele mele domnule @Shad0w pentru aceasta comunitate unita. In sfarsit as dorii sa imi iau ramas bun de la toti playerii de pe aceasta comunitate chiar daca ei nu m-au cunoscut sau daca m-au cunoscut si si-au dat seama de ce om sunt. In final vreau sa va urez tuturor un joc placut si sa nu deveniti "Calculatorul sunt eu" ci nu "Calculatorul este pentru mine". MULTA BAFTA RETIRED.Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, poate prietenii dar nu prea cred, imi pare nespus de rau ca trebuie sa parasesc aceasta comunitate si acest joc minunat.Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi juca.Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Am foarte multi prieteni pe acest server si daca as da nume si as uita pe cineva, sigur ca s-ar supara, deci toti care m-au cunoscut "Va respect, va iubesc, si sa fiti iubiti / sanatosi si sa deveniti in viata tot ce va doriti!Ai altceva de adaugat?: BAFTA MANILOR, VA UREZ UN JOC PLACUT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXaNdYx Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Salutti tutti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexBadea17 Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 SI NU UITATI !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_albert Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoOoT Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Păcat... Baftă în continuare, ținem legătura pe la covrigărie, țigară, etc. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexBadea17 Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Păcat... Baftă în continuare, ținem legătura pe la covrigărie, țigară, etc. :)) :wub: :wub: :wub: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugger.Capone Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 bafta boss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bafta m3n. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LosT Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Pacat man, erai un baiat de treaba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz_Crips Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Succes Jake.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinistruLL55.. Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Baiat de treaba, imi pare rau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEiSENKOV Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bafta, succes mai departe <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_petrut00 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord7 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2014 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bafta m3n. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexBadea17 Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Multumesc baiii, va iubescccc!! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specialz0r[] Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Baftă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Nickname: Jake http://bluepanel.bugged.ro/profile/Jake Serverul pe care ai jucat?: Blue.BuGGed.Ro De ce ai ales sa te retragi?: In primul rand m-am retras definitiv din san andreas multiplayer pentru ca m-am plictisit si pentru ca mi-am dat seama ca timp de 1 an jumatate nu am realizat nimic, si mai ales ca mi-am pierdut cele mai frumoase clipe din viata(copilaria) pe un joc pe calculator, si mai ales ca devenisem OBSEDAT pentru ca stateam si cate 12 ore pe PC, cum veneam de la scoala pe PC pana pe la 10 noaptea. Imi pare foarte rau ca m-am retras dar nu am ce face, asta este viata, si imi pare nespus de rau ca mi-am luat ramas bun de la un server atat de frumos, toate respectele mele domnule @Shad0w pentru aceasta comunitate unita. In sfarsit as dorii sa imi iau ramas bun de la toti playerii de pe aceasta comunitate chiar daca ei nu m-au cunoscut sau daca m-au cunoscut si si-au dat seama de ce om sunt. In final vreau sa va urez tuturor un joc placut si sa nu deveniti "Calculatorul sunt eu" ci nu "Calculatorul este pentru mine". MULTA BAFTA RETIRED. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, poate prietenii dar nu prea cred, imi pare nespus de rau ca trebuie sa parasesc aceasta comunitate si acest joc minunat. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi juca. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Am foarte multi prieteni pe acest server si daca as da nume si as uita pe cineva, sigur ca s-ar supara, deci toti care m-au cunoscut "Va respect, va iubesc, si sa fiti iubiti / sanatosi si sa deveniti in viata tot ce va doriti! Ai altceva de adaugat?: BAFTA MANILOR, VA UREZ UN JOC PLACUT. A fost o placere, multa bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Ytb Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 A mai picat o "legenda" a bugged. Pacat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudes Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Sycces pentru omului care a avut doar rank 5 in FH. Succes m3n! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PufarinaxD Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFIFA Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jetix Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Bafta man, imi pare rau ca ti-ai lasat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiumuntean Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexBadea17 Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Multumesc din tot sufletul tuturor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts