McBoy Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Am inteles ca astazi, pe data de 26.03.2015 este acest event numit giftbox. Este adevarat? Este vreun interval orar in care trebuie sa fiu conectat sa-l primesc si eu? Am inteles ca trebuie sa dai [/getgift] si ti-l da dar nu stiu cand . Va rog ajutatima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zozole7 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Din ce a spus Shad0w: > Giftbox Nu va fi pus giftbox cu ocazia deschiderii orasului San Fierro. Giftbox-ul va fi pus doar cu ocazia zilei comunitatii (15 noiembrie). Urmatorul giftbox va fi pus pe ambele servere de Paste (5 aprilie). Detalii despre giftbox vor fi postate cu cateva zile inainte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Gheorghiu Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Giftbox-ul este activ de sarbatori [ paste/craciun ] sau de ziua sv . Ca sa il iei dai [ /getgift si iti va plasa un anumit checkpoint la care trebuie sa mergi ] . A doua oara poti da doar daca ai 5 ore jucate [Nu pe /sleep ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitzza Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 giftbox-ul se v-a activa doar de sarbatori ( Paste / Craciun / Revelion / Ziua serverului ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zle Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 da no? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.faybee Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 De paști se va baga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3sTr0 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 giftbox-ul se v-a activa doar de sarbatori ( Paste / Craciun / Revelion / Ziua serverului ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXaNdYx Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Giftbox-ul este activ de sarbatori [ paste/craciun ] sau de ziua sv . Ca sa il iei dai [ /getgift si iti va plasa un anumit checkpoint la care trebuie sa mergi ] . A doua oara poti da doar daca ai 5 ore jucate [Nu pe /sleep ]La cât îl deschide, nu am vazut informatii.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Gheorghiu Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 La cât îl deschide, nu am vazut informatii.. Asta nu pot sa iti spun sigur deoarece nu depinde de mine , poate cu o zi inainte de paste , sau chiar in ziua de paste .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXaNdYx Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Asta nu pot sa iti spun sigur deoarece nu depinde de mine , poate cu o zi inainte de paste , sau chiar in ziua de paste .. Un coleg mi-a spus ca e gift si la catolici si la ortodocsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Gheorghiu Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Un coleg mi-a spus ca e gift si la catolici si la ortodocsi. Nu , nu e si la una si la alta [ se serbeaza la ortodocsi ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXaNdYx Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Nu , nu e si la una si la alta [ se serbeaza la ortodocsi ] Yay! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGun Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited) > Giftbox Nu va fi pus giftbox cu ocazia deschiderii orasului San Fierro. Giftbox-ul va fi pus doar cu ocazia zilei comunitatii (15 noiembrie). Urmatorul giftbox va fi pus pe ambele servere de Paste (12 aprilie). Detalii despre giftbox vor fi postate cu cateva zile inainte. Din câte se vede, shad0w a editat ieri post-ul, şi a pus pe 12 Aprilie că se va activa GiftBox. Edited April 5, 2015 by X0uNdE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts