Radumessi Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) In acest topic, membrii San Fierro Police Department îşi pot pune demisia. Informatii. În acest topic membrii facțiunii își pot prezenta cererea de demisie. Cei ce nu au minim rank 2 primesc 60/60 Faction Punish în orice caz, ei pot da direct /quitgroup. Cei ce au peste rank 2 si depun o cerere de demisie după modelul de mai jos vor fi demiși fără Faction Punsih. Chiar dacă dați /quitgroup puteți posta aici pentru a vă lua rămas bun de la colegi. Liderul are dreptul de a trece la demisie faction warn-urile avute. Exemplu: Cerere de demisie (1/3 FW's). Co-liderul poate accepta o demisie numai cu acordul liderului. Model de postare: » Numele:» Rank: » Zile:» Motivul plecării tale:» Ce crezi că ar trebui schimbat la departament si de ce?:» Dovada ca esti tu: -trebuie sa aveti un ss cum ca a-ti spus pe /r: "Vreau sa fiu demis . -daca esti banat ai nevoie de un SS de pe panel sa apara ca ai ban. Edited November 17, 2018 by ItzAndrei. # UPDATE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey_Nica_2002 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Nickname: [email protected] Rank: 1Cate zile ai?: Am 7 zile. De ce dorești să pleci?: Alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, acest departament este frumos in felul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radumessi Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Nickname: [email protected] Rank: 1 Cate zile ai?: Am 7 zile. De ce dorești să pleci?: Alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, acest departament este frumos in felul lui. Demisie acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD. Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Nickname: Wizard. Rank: 1Cate zile ai?: Habar nam. De ce dorești să pleci?: Plictisit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radumessi Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 Nickname: Wizard. Rank: 1 Cate zile ai?: Habar nam. De ce dorești să pleci?: Plictisit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Salut Demisie acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladix Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Nickname: AndreyDko Rank: 1Cate zile ai?: Nu stiu. De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radumessi Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 Nickname: AndreyDko Rank: 1 Cate zile ai?: Nu stiu. De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtreeT Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 (edited) Nickname: AtreeT Rank: Rank 1Cate zile ai?: 8-9 zile De ce dorești să pleci? Am niste probleme! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este perfect,Dyfy este de nota 10 si dexter la fel! Edited April 4, 2015 by AtreeT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radumessi Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 Nickname: AtreeT Rank: Rank 1 Cate zile ai?: 8-9 zile De ce dorești să pleci? Am niste probleme! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este perfect,Dyfy este de nota 10 si dexter la fel! Demisie acceptata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ionita Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Nickname:Mafiotul Rank: 1Cate zile ai?:nush De ce dorești să pleci?: Mafiaa tata... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Sincer nush nu ma atrage .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Nickname:Mafiotul Rank: 1 Cate zile ai?:nush De ce dorești să pleci?: Mafiaa tata... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Sincer nush nu ma atrage .... Demisie Respinsa, deoarece ai dat deja /quitgroup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khinezu Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 (edited) Retrag. Edited April 13, 2015 by BrockK Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei2001 Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Nickname: UNREAL[] Rank: 1.Cate zile ai?:4 zile. De ce dorești să pleci?: As dorii sa incerc alceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Nickname: UNREAL[] Rank: 1. Cate zile ai?:4 zile. De ce dorești să pleci?: As dorii sa incerc alceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este. Demisie Acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuLLe7zOfficial Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Nickname: aSsAsSiN Rank: 1Cate zile ai?:4 De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Nickname: aSsAsSiN Rank: 1 Cate zile ai?:4 De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie Acceptata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Retired. Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 (edited) Nickname: Hoffmann. Rank: 1Cate zile ai?: Am 10 zile. De ce dorești să pleci?: Ma las de red. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Edited April 19, 2015 by Hoffmann.AIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 (edited) Nickname: Hoffmann. Rank: 1 Cate zile ai?: Am 10 zile. De ce dorești să pleci?: Ma las de red. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie Acceptata Edited April 19, 2015 by CristiiaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
George V Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nickname: wiCCy Rank: 1 Cate zile ai?:15 De ce dorești să pleci?: Deoarece sunt coasa a 10 si ma pregătesc ușor pentru lucruri mai inportatnet si nu am tip pentru SA:MP Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, toți fac o treaba buna inafara de faptul ca ma primit prea multe amenzi;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nickname: wiCCy Rank: 1 Cate zile ai?:15 De ce dorești să pleci?: Deoarece sunt coasa a 10 si ma pregătesc ușor pentru lucruri mai inportatnet si nu am tip pentru SA:MP Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, toți fac o treaba buna inafara de faptul ca ma primit prea multe amenzi;) Demisie Acceptata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuNe. Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nickname: JuNe[] Rank: 2Cate zile ai?:15 De ce dorești să pleci?: Nu am timp pentru a face raportu. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e totul bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nickname: JuNe[] Rank: 2 Cate zile ai?:15 De ce dorești să pleci?: Nu am timp pentru a face raportu. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e totul bine. Demisie Acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyTexX Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nickname: NePhx Rank: 2Cate zile ai?:15 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e totul bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Nickname: NePhx Rank: 2 Cate zile ai?:15 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e totul bine. Demisie Acceptata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TnaseMihai Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 (edited) Retrag Edited April 24, 2015 by Alliance Mackenz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts