Radumessi Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) În acest topic veți putea să vă învoiți de la antrenamente sau ședințe având un motiv ce ţine de viaţa reală din pricina căruia nu puteţi fi online la timpul activităţii respective. Informații despre ședințe: Ședințele se organizează în fiecare duminică a săptămânii, la ora 20:00 în HQ-ul facțiunii. Ședințele sunt, de regulă, opționale, însă vor exista și ședințe obligatorii care vor fi anunțate de dinainte pe joc / forum.Uneori, ședințele pot fi amânate sau organizate într-o altă zi / oră, în funcție de anumite probleme. Ori de câte ori se va întâmpla acest lucru, veți fi anunțați pe joc / forum și nu veți primi sancțiuni. Liderul îşi rezervă dreptul de a sancţiona pe cine crede ca merită sa fie sancţionat pentru ca nu a ajuns la sedinţa. La sedinţă toţi membrii San Fierro Police Department trebuie să dea dovadă de disciplină maximă şi respect faţă de lider/sub-lider. (încălcarea acestei reguli se pedepseşte cu absenţa la şedinţa şi Faction Warn). În timpul şedinţei sunteţi obligaţi să aveţi telefoanele oprite. După ce incepe şedinţa, nimeni nu vorbeşte neîntrebat peste lider/co-lider sau deranjează sedinţa. (prin încălcarea acestor reguli se consideră ca membrul respectiv nu este serios si primeşte Faction Warn.) Cine deranjeaza in timpul sedintei primeste o amenda in valoare de 2.000.000$, daca continua o sa primeasca inca o amenda si un Faction Warn (FW) pentru deranjare sedinta. Membrii facțiunii care nu se vor prezenta la o ședință obligatorie fără a avea o cerere de învoire, vor fi sancționați cu Faction Warn (FW). Informații legate de cererile de învoire: • Subliderul nu este obligat să posteze o cerere de învoire, poate lipsi oricând atunci când sunt organizate ședințele obligatorii. • Fiecare membru are dreptul la 2 cereri de învoire pe lună (excepții doar cu acordul liderului). • Cererile de învoire vor fi acceptate sau respinse în ziua ședinței. • Liderul își rezervă dreptul de a respinge o cerere de învoire în funcție de comportamentul de care dă dovada membrul. • Puteţi face invoire la şedinţa de la rank 1 deţinut în facţiune, aceasta va fi acceptată / respinsă în funcţie de situaţie. Cererile de învoire care nu respectă modelul de mai jos vor fi respinse! Model de postare cerere de invoire: Nume : Rank : Data invorii : Motivul invorii : Alte precizari : De stiut: (!)*Dacă ați întâmpinat vreo problemă și nu puteţi face cererea la timp trimiteți un PM liderului sau coliderului cu motivul. (!)*Liderul îşi rezervă dreptul de a aproba sau refuza o cerere de învoire. (!)*Liderul isi rezerva dreptul de a sanctiona pe cine crede ca merita sa fie sanctionat in cazul in care nu a ajuns la sedinta. Edited May 28, 2019 by G0NE #update 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SckizZo Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Nickname: ReYo. Rank-ul deţinut: Am rank 1. Mă învoiesc de la: Sedinta din data de 05.04.2015 Lipsesc deoarece: Plec din oras departe de net :( Alte precizări: Sper sa fiu inteles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radumessi Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 (edited) Nickname: ReYo. Rank-ul deţinut: Am rank 1. Mă învoiesc de la: Sedinta din data de 05.04.2015 Lipsesc deoarece: Plec din oras departe de net :( Alte precizări: Sper sa fiu inteles. Invoire acceptata. Edited April 5, 2015 by Radumessi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenel Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Nickname: J3oN0s Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta din data 5.04.2015 Lipsesc deoarece: Plec pana la ziua unui prieten. Alte precizări: Probabil voi intra, dar in caz ca nu intru fac si aceasta invoire. Sper sa ne vedem la sedinta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radumessi Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 Nickname: J3oN0s Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta din data 5.04.2015 Lipsesc deoarece: Plec pana la ziua unui prieten. Alte precizări: Probabil voi intra, dar in caz ca nu intru fac si aceasta invoire. Sper sa ne vedem la sedinta! Invoire acceptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquiz. Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Nickname: Marquiz. Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: sunt plecat din localitate la bunici. Alte precizări: sper as fiu inteles so poate o sa ajung Dar in caz ca nu am facut si aceasta invoire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheKing. Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Nickname: Red_dogg Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: plec in oras Alte precizări: probabil voi ajunge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Nickname: Red_dogg Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: sedinta Lipsesc deoarece: plec in oras Alte precizări: probabil voi ajunge. Invoire respinsa, ai decat 3 zile in factiune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurelyo Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Nickname: Aurelyo Rank-ul deţinut: Rank 2 Mă învoiesc de la: De la sedinta 05/25/2015 Lipsesc deoarece:Am niste probleme personale si nu pot fii prezent. Alte precizări: Sper sa fiu inteles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Nickname: Aurelyo Rank-ul deţinut: Rank 2 Mă învoiesc de la: De la sedinta 05/25/2015 Lipsesc deoarece:Am niste probleme personale si nu pot fii prezent. Alte precizări: Sper sa fiu inteles. Invoire Acceptata, ai vrut sa scrii 04/26/2015! dar tot trebuie sa postezi raportul. Edited April 25, 2015 by CristiiaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Nickname: RobbeNN Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: sedinta 10/05/2015 Lipsesc deoarece: Plec din oras duminica Alte precizări: Nu am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 Nickname: RobbeNN Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: sedinta 10/05/2015 Lipsesc deoarece: Plec din oras duminica Alte precizări: Nu am Invoire Acceptata, dar raportul tot trebuie sa il postezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurelyo Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Nickname: Aurelyo Rank-ul deţinut: Rank 3 Mă învoiesc de la: De la sedinta 10/05/2015 Lipsesc deoarece:Am niste probleme personale si nu pot fii prezent. Alte precizări: Sper sa fiu inteles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi Fcsb Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Nickname: Aurelyo Rank-ul deţinut: Rank 3 Mă învoiesc de la: De la sedinta 10/05/2015 Lipsesc deoarece:Am niste probleme personale si nu pot fii prezent. Alte precizări: Sper sa fiu inteles. Invoire acceptata, dar raportul tot trebuie postat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Franklin Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Nickname: Franklin.[] Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: De la sedinta 24.05.2015 Lipsesc deoarece: Sunt la tara si nu sunt sigur daca voi ajunge la timp in oras. Alte precizări: Sper sa ajung inaintea sedintei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenel Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Nickname: Franklin.[] Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: De la sedinta 24.05.2015 Lipsesc deoarece: Sunt la tara si nu sunt sigur daca voi ajunge la timp in oras. Alte precizări: Sper sa ajung inaintea sedintei. Invoire acceptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianionut18 Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nickname: [email protected] Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta de astazi de la ora 20:00 Lipsesc deoarece: Mi-a murit o bunica la tara si astazi in jurul orei 15:00 plec impreuna cu familia si nu ma pot intoarce astazi. Alte precizări:Va multumesc frumos pentru intelegere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenel Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nickname: [email protected] Rank-ul deţinut: 1 Mă învoiesc de la: Sedinta de astazi de la ora 20:00 Lipsesc deoarece: Mi-a murit o bunica la tara si astazi in jurul orei 15:00 plec impreuna cu familia si nu ma pot intoarce astazi. Alte precizări:Va multumesc frumos pentru intelegere. Invoire acceptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreyo Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nickname: DjaruMM Rank-ul deţinut: Rank 1. Mă învoiesc de la: De la sedinta de astazi ce se tine la ora 20:00. Lipsesc deoarece: La ora 17:00 trebuie sa plec la o petrecere ce se tine pana maine dimineata. Alte precizări: Va rog tare mult sa ma scuzati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tico_ aka woLf_ Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Nickname: TiCo_ Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de astazi. Lipsesc deoarece: Nu pot stiu daca pot ajunge la sedinta deoarece plec unde-va, si nu sunt sigur ca voie ajunge la timp. Alte precizări: Baftă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenel Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 (edited) Nickname: DjaruMM Rank-ul deţinut: Rank 1. Mă învoiesc de la: De la sedinta de astazi ce se tine la ora 20:00. Lipsesc deoarece: La ora 17:00 trebuie sa plec la o petrecere ce se tine pana maine dimineata. Alte precizări: Va rog tare mult sa ma scuzati. Invoire acceptata. Nickname: TiCo_ Rank-ul deţinut: 2 Mă învoiesc de la: Sedinta de astazi. Lipsesc deoarece: Nu pot stiu daca pot ajunge la sedinta deoarece plec unde-va, si nu sunt sigur ca voie ajunge la timp. Alte precizări: Baftă. Invoire acceptata@, . Edited May 31, 2015 by Alliance Jenel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan222 Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Nickname: Antijeg Rank-ul deţinut: 1. Mă învoiesc de la: De la sedinta de astazi care se tine la ora 20:00. Lipsesc deoarece: Am o problema de familie. Alte precizări: Va mumtumesc frumos pentru intelegere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenel Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Nickname: Antijeg Rank-ul deţinut: 1. Mă învoiesc de la: De la sedinta de astazi care se tine la ora 20:00. Lipsesc deoarece: Am o problema de familie. Alte precizări: Va mumtumesc frumos pentru intelegere. Invoire acceptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345678m Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Nickname: DanielHD007 Rank-ul : 1 Ma invoiesc de la : De la sedinta de astazi care se tine la ora 20:00 Lipsesc deoarece : Sunt la munca toate ziua si nu pot fi prezent. Alte precizari : Va multumesc, imi pare rau ca nu pot fi la sedinta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenel Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Nickname: DanielHD007 Rank-ul : 1 Ma invoiesc de la : De la sedinta de astazi care se tine la ora 20:00 Lipsesc deoarece : Sunt la munca toate ziua si nu pot fi prezent. Alte precizari : Va multumesc, imi pare rau ca nu pot fi la sedinta . Invoire acceptata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts