Ze.ro Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Nickname: 0Zero Serverul pe care joci: Red.bugged.ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Pierderea banilor in barbut. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: M-am imprietenit cu foarte multi si consider ca ma pot imprieteni in continuare. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Deoarece mi-am recuperat 300kk. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Deoarece contul meu de blue a fost spart. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sa iau leader. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In momentul de fata sunt in taxi Lv. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 ani si locuiesc in orasul Iasi. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev, in clasa a-8-a. Ce alte jocuri joci?: Far cry 3,Pes 2013-2014, TombRaider, Gta IV, Mafia II, Ets 2, Cs:G0, Cs 1.6, Minecraft etc. Ai altceva de adaugat?: Da, ii multumesc foarte mult lui Eugen, ca m-a ajutat in multe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delux.. Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Welcome back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ala-i tati! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts