Jump to content

Revenire - Maggio.


RAIN.
 Share

Recommended Posts

Nickname: Rayko, numele actual.


Serverul pe care joci:  red.bugged.ro


De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Un factor care m-a împiedicat să joc SA:MP a fost lipsa de timp, în plus cred că mi-a făcut bine acaestă pauză.


Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?:  Probabil să reuşesc să obţin funcţia de lider la facţiunea The Rifa, de aceea ţin să le mulţumesc pentru şansa acordată celor din echipa staffului.


De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?:  Este primul meu server de SA:MP pe care am jucat, am amintiri frumoase alături de prieten care m-au motivat să revin.


Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu, nu am jucat pe alte servere de SA:MP.

Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Doresc să obţin din nou funcţia de lider, de aceea am decis să îmi propun unele obiective care le voi respecta mereu. 

In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Doresc să ajut o mafie care nu are prea multe turfuri, vreau să îl ajut pe Mont3Kill2 în primul rând pentru că a fost un prieten adevărat.


Cati ani ai si unde locuiesti?: Am vârsta de 14 ani.


Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?:  Sunt elev in clasa a 7-a.


Ce alte jocuri joci?: Fifa 11, Counter Strike, Minecraft.


Ai altceva de adaugat?:  Îmi cer scuze tuturor de le-am greşit, nu a fost cu intenţie, orice om are scăpările sale, orice om greşeşte, important este să îşi remedieze comportamentul ceea ce am de gând să fac. Baftă şi ne auzim în joc.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.