SniperBest Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) Nickname: EdisoN. Serverul pe care ai jucat?: blue.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: IN PRIMUL RAND, PILELE PE ACEST SERVER SUNT PE PRIMUL LOC, IAR DIN ACEST LUCRU AM DECIS SA MA RETRAG (AM FACUT SI RECLAMA PENTRU A LUA BAN CA SA NU MAI AM DE CE SA ARUNC UN OCHI PE SAMP). In al doilea rand, dragi jucatori, am ceva sa zic (nu stiu daca o sa va pese), dar: 1. vreti bani in viata si fericire? lasati-va de samp. 2. va place sapa sau sa cersesti 50 de bani? joaca-te de cand vii de la scoala pana seara, macar pui si ochelari si iti strici sanatatea. NU VA JUCATI CU ACEST JOC. Nu cred ca va doriti ca pe viitor sa aveti copii (posibil) si sa va ceara un ban pentru un sandwich / altceva si voi, cu tristete, sa le spuneti: nu am, samp-ul mi-a stricat viata total. Am luat aceasta decizie, deoarece am incredere in mine si stiu ce vreau de la viata. CONCLUZIA, DRAGI PRIETENI, SAMP-UL VA VA DISTRUGE DEFINITIV. 'PROVOCAREA' ESTE SIMPLA: TE JOCI => VEI FI 0 IN VIATA. TE LASI => VEI AVEA CEA MAI FRUMOASA ZI POSIBILA. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: N-am s-o fac niciodata, server-ul acesta, pana in acest moment mi-a distrus mintile si, sincer, ma simt un altfel de om fara acest joc care va face neoameni. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: nu. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: PhenomeN. si AlloweD. Ai altceva de adaugat?: Nu continuati, opriti-va, soarta sta in mainile voastre. Shad0w? Iti urez succes in viata. AM SA POSTEZ ACEST LUCRU LA FIECARE FACTIUNE, CA SA-SI DEA SEAMA CE INSEAMNA ACEST JOC. NU ZIC CA SHAD0W A FACUT ASTA, DAR PAREREA MEA E CA NU E BINE SA CONTINUATI, CI SA VA OPRITI. NU CRED CA VA CONVINE SA FITI SCLAVI. Edited March 26, 2015 by AIM.EdisoN. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELectronn Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Baftă m3n, +1. Asa se va si intampla cu unii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SniperBest Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Baftă m3n, +1. Asa se va si intampla cu unii Ai dreptate, ai mare grija sa nu ti se intample si tie asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELectronn Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ai dreptate, ai mare grija sa nu ti se intample si tie asta. Acum ma gandesc, sa ma las sau nu, daca nu ma las acum o sa-mi pierd copilaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Ceausescu Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) Baftă, ai foarte mare dreptate, dar dacă ştii să te controlezi poţi să joci, dar dacă joci ca un obsedat.... Edited March 26, 2015 by Jokerz0r 2k15 Official Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SniperBest Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Acum ma gandesc, sa ma las sau nu, daca nu ma las acum o sa-mi pierd copilaria. E simplu, gandeste-te ca acest joc nici macar 1 ban nu-ti aduce in viata. Sau probabil iti aduce ceva, zic eu. PROBLEME DE SANATATE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELectronn Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Adevarat, nu prea mai vad bine la scoala cand scrie la tabla :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allonzo Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 N-ai cum sa-ti pierzi atatea zile in fata unui calculator, eu personal nu petrec asa mult timp, ies pe afara iar cand ma plictisesc mai ma joc. Cat despre EdisoN, nu inteleg daca nu iti mai place ceva de ce sa-ti bati joc de acel lucru ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SniperBest Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 N-ai cum sa-ti pierzi atatea zile in fata unui calculator, eu personal nu petrec asa mult timp, ies pe afara iar cand ma plictisesc mai ma joc. Cat despre EdisoN, nu inteleg daca nu iti mai place ceva de ce sa-ti bati joc de acel lucru ? o vreme m-am jucat, iar de nervi l-am banat. SIMPLU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allonzo Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 o vreme m-am jucat, iar de nervi l-am banat. SIMPLU Ok te inteleg, succes in continuare in tot ceea ce vrei sa realizezi in viata reala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SniperBest Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Ok te inteleg, succes in continuare in tot ceea ce vrei sa realizezi in viata reala. Mersi, si tie la fel. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Mersi, si tie la fel. Nu e vina jocului, ci vina ta ca nu te-ai putut stapani. La inceput si eu eram "atras la extrem" de acest joc, acum nu mai e acea dorinta, doar din simplu motiv ca am reusit sa ma stapanesc la un moment dat. Singurul lucru care ma atrage, e placerea de a scripta, war-urile si prietenii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_petrut00 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ai cam exagerat mane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanEvolution Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Baftă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXaNdYx Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Mă dor ochii , succes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadillac Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Atata timp cat joci cu cap,nu se vor intampla lucrurile pe care le-ai precizat.Oricum bafta!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rydian. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Bafta, iti dau dreptate in ceea ce scrie mai sus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bRp Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Succes in toate omule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts