TotoRiina1 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Nick pe server:ToToRiina1. Level:65. Preţ:Astept oferte. Alte detalii:Bizul produce foarte bine daca e nevoie pun si dovada cu productia in 24/24 ore. Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz_Crips Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Nick pe server: Caddy.Si Level: 71 Ofertă: 3.5kkk Alte detalii: Dacă îți convine oferta, lasă quote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TotoRiina1 Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Nick pe server: Caddy.Si Level: 71 Ofertă: 3.5kkk Alte detalii: Dacă îți convine oferta, lasă quote. Nu ms!!!! sincer daca tu ai putut sa faci o asa oferta asta inseamna ca esti paralel cu samp-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
antiroby Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nick pe server: BriaN Level: 62 Ofertă: Banca Los Santos principala (/findbiz 3) si mai dai tu o diferenta. Alte detalii: Banca scoate destul de ok (3-4kk/zi). Are si zile in care scoate doar 2-2.5kk(rar). Este foarte vizitata si este un business de tinut mult timp, din acest motiv [email protected] nu dorea sa o vanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TotoRiina1 Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Nick pe server: BriaN Level: 62 Ofertă: Banca Los Santos principala (/findbiz 3) si mai dai tu o diferenta. Alte detalii: Banca scoate destul de ok (3-4kk/zi). Are si zile in care scoate doar 2-2.5kk(rar). Este foarte vizitata si este un business de tinut mult timp, din acest motiv [email protected] nu dorea sa o vanda. Ham!!!!!!!!!! BriaN Poate tu sa mai dai o mare diferenta, Cand eu am cumparat renr car ls propietarul mia propus daca vreau si banca si a lasato la 3,2kkk si tu vrei de la mine dff, Sincer ma faci sami schimb parere despre tine :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antiroby Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ham!!!!!!!!!! BriaN Poate tu sa mai dai o mare diferenta, Cand eu am cumparat renr car ls propietarul mia propus daca vreau si banca si a lasato la 3,2kkk si tu vrei de la mine dff, Sincer ma faci sami schimb parere despre tine :))))) Nu ma intreseaza ce oferte ai avut tu pe alte business-uri, daca nu doresti oferta e treaba ta, eu nu ma grabesc sa o dau banca deoarece scoate frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TotoRiina1 Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 T/C Nul mai vand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antiroby Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 T/C Nul mai vand. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts