KlandestinN-cross Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Salutare, am si eu o problema cu laptopul. De cateva zile dupa ce stau pe el aproximativ 2 ore, dintr-o data mi se stinge ecranul, ca si cum ar intra in stand by, precizez ca lumina de alimentare + luminile power functioneaza. Am observat faptul ca ventilatorul nu mai este asa de "galagios" cum era, pe alt undeva am vazut ca cica praful ar fi de vina.... Vreau sa aflu si parerile voastre, dau +1 daca ma ajutati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RzvanMarius Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Curata-l de praf. Laptop-ul are nevoie de o curatare de praf a sistemului de racire, de curatare si degresare a ventilatorului si radiatorului, la cel mult 1 an de folosire. Praful poate duce in cel mai bun caz la functionarea greoaie sau defectuoasa a laptop-ului si in cel mai rau caz la defecte grave precum dezlipirea/arderea chipului video sau defectarea completa a placii de baza, defect care poate fi remediat cu costuri mult mai mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlandestinN-cross Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Razvy, il voi curata, problema se poate remedia daca imi cumpar un cooler? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nicidecum, ventilatorul va ajuta doar la airflow si la o racire mai buna. Nu te gandi la cifre magice cu scaderea temperaturii, pentru ca nu ajuta mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delux.. Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Cel mai bine ar fii sa mergi la un service cu el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlandestinN-cross Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Multumesc pentru sfaturi! @Delux.. Te saluta klandestin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts