xProKiLL Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Acesta imagine este un pamflet si trebuie tratata ca atare!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi599 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 M-am prapadit pe mine de ras. Cel mai mic de pe comunitate este @, are 10 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoMuchGREEN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 @, +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProKiLL Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 M-am prapadit pe mine de ras. Cel mai mic de pe comunitate este @, are 10 ani. Boss, acum 2 saptamani dadeam fish de plictiseala si unu ma roaga sa-l iau cu mine. Eram cu nrg si imi explica el ca vrea un nrg. Deodata imi cere skype. Eu, de curios i-am dat skype. Imi da video call, ii raspund si cand l-am vazut cum arata (era si ma-saacolo) mi-am dezinstalat skype. Mi-a zis dupa ca are 8 ani si mama lui 23 de ani. Eu initial am crezut ca tipa aia misto e sor'sa =))) I-a placut in **** mai mult decat in facultate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi599 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Boss, acum 2 saptamani dadeam fish de plictiseala si unu ma roaga sa-l iau cu mine. Eram cu nrg si imi explica el ca vrea un nrg. Deodata imi cere skype. Eu, de curios i-am dat skype. Imi da video call, ii raspund si cand l-am vazut cum arata (era si ma-saacolo) mi-am dezinstalat skype. Mi-a zis dupa ca are 8 ani si mama lui 23 de ani. Eu initial am crezut ca tipa aia misto e sor'sa =))) I-a placut in **** mai mult decat in facultate. =)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alllin. Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 M-am prapadit pe mine de ras. Cel mai mic de pe comunitate este @, are 10 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Mda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Boss, acum 2 saptamani dadeam fish de plictiseala si unu ma roaga sa-l iau cu mine. Eram cu nrg si imi explica el ca vrea un nrg. Deodata imi cere skype. Eu, de curios i-am dat skype. Imi da video call, ii raspund si cand l-am vazut cum arata (era si ma-saacolo) mi-am dezinstalat skype. Mi-a zis dupa ca are 8 ani si mama lui 23 de ani. Eu initial am crezut ca tipa aia misto e sor'sa =))) I-a placut in **** mai mult decat in facultate. =)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts