syN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nick: iCloudz Tip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): Text: iCloudz si buGGed.ro Detalii: sa fie ca asta : Detalii despre text: Am scris mai sus. OFF-Topic: Mai am nevoie de un membru care ma poate ajuta cu niste semnaturi, astept PM pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 @, Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.Egzekut0rr. Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nick: iCloudz Tip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): Text: iCloudz si buGGed.ro Detalii: sa fie ca asta : Detalii despre text: Am scris mai sus. OFF-Topic: Mai am nevoie de un membru care ma poate ajuta cu niste semnaturi, astept PM pe forum. Sper sa-ti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz_Crips Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 @, Prea intunecata, textul putin cam naspa... incearca sa o faci cum am pus modelul acolo. Sper sa-ti placa. Imi plac unele, mai astept, daca faci gen textul cum l-am pus eu o sa aleg. P.S: imi place a 3a. Imi plac ale tale, textul incearca sa-l faci putin mai mov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz_Crips Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Prea intunecata, textul putin cam naspa... incearca sa o faci cum am pus modelul acolo. Imi plac unele, mai astept, daca faci gen textul cum l-am pus eu o sa aleg. P.S: imi place a 3a. Imi plac ale tale, textul incearca sa-l faci putin mai mov. Nu am salvat psd-urile dar crede-mă că se văd mult mai bine cu textul transparent și se poartă mai mult așa. Nu lucrez de ieri de astăzi în photoshop, știu ce-ți spun dude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts