DinuDragos Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: DragosVarsta: 16Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului, cunosc tainele caterincii. am cei 7 ani de acasa, imi place foarte mult sa ma joc SA:MP. Imi place sa lucrez intr-un colectiv prietenos si activ, ii apreciez pe cei care au ajuns sus prin munca cinstita. Ador tot ce apartine domeniului auto, de la motoare si mecanica pana la design si styling. Imi place de asemenea sa practic si ciclismul. Locatia(Oras): Focsani Ce gen de muzica asculti? Rap, Trap, Dubstep si cam atat. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : OlandezuXDNivel : 29Nume folosite anterior: -Vechime pe server: 1 an si 2 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 warns. Poza cu invitatie: http://imgur.com/lxq3cn5 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/OlandezuXDAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu din cate stiu :-? Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, .aow, .si si clanuri anonime. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am fost dat afara pt spam :))))Ce alte jocuri mai joci?: CSGO, ETS2 si CS 1.6.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM? Cu toti, in principal Nyet, Spike, SEZ, Reloadd, Kamui, Ruffalo, Egzekut0rr. si multi multi altii. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 lawl CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: olandezuxd69 skypeDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din clan deoarece imi este dor de atmosfera din clan, am fost dat afara pe un motiv stupid datorat unei iesiri nervoase, imi pare rau ca am iesit si sper sa ma primiti inapoi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ce se poate. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
spleeff Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 pro bineinteles, ai fost dat afara pe un motiv PENIBIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinMadalin Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladutParaschiv Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisu Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Prow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Pro, vezi, nu mai face spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazaard Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 prow la olanda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudes Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) Pro, desi faci uneori cam prea multa caterinca. Biscuiţi Oreo si suc Prigat. Edited March 27, 2015 by AIM.Claudes Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlesaFCP Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 pro la nab Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.Egzekut0rr. Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Prost, te salut, nabule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 pro Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts