DarkAlexutzu Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nickname: DarkAlexutzu Serverul pe care joci: Red.Bugged.Ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Mă pasioneaza la acest joc GameMode-ul avansat,și pe al doilea rând playerii online. Cum ai aflat de bugged.ro?: Difeiți prieteni. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am jucat pe mai multe,existau ori buguri multe ori GM varză. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Aș dori pentru inceput în Paramedic LS/LV/SF,pentru a prinde experiența in domeniu facţiunilor pe bugged şi dupa in guvern.(PD,FBI) Cati ani ai si unde locuiesti?:Am vârsta de 19 ani și locuiesc in București,Sector 6 Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt student la facultatea de matematica și informatica,anul 1 Care este serialul tau preferat?: Nu am unul anume. Ce alte jocuri joci?:În prezent nu prea mai joc alte jocuri,fiindca timpul îmi este rezervat,doar others si samp Ai altceva de adaugat?: Vă mulțumesc pentru vizionarea topicului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi599 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.AIM.Surowiakk. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Welcome ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaikanu Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bRp Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Succes pe joc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts