Jump to content

Cassidy

Recommended Posts

fMY3wwy.png

 

Salut!

Aveti foarte multe intrebari la care de multe ori nu gasiti un raspuns, si totusi vreti sa intrati in familia noastra. Am ales sa fac acest topic pentru voi, sper sa va raspund la toate intrebarile.

 

 

 

--Cum pot intra la voi in clan?

In familia noastra nu se intra oricum, ca in clanurile oarecare de pe server. Gasesti detalii cu privire la aceasta intrebare chiar AICI.

 

 

--De ce sunt atati de multi playeri cu rank 6 majoritatea admini?

Majoritatea pritenilor apropiati au rank  6 deoarece se tine cont in principal de parerea lor cand este vorba sa intre cineva nou in clan, daca majoritatea prietenilor mei sunt admini, nu inseamna ca au primit un rank cu un anumit scop, sunt multi oameni cu capul pe umeri, de asta au si primit functia de admin. Nu urmarim nimic legat de vreo functie prin acest clan, e doar un chat comun unde vrem sa putem vorbi orice.

 

 

--Imi dai si mie invitatie?
In primul rand saluta o persoana, arata ca esti educat, daca stresezi acea persoana cu acelasi mesaj zilnic, nu vei ajunge nicaieri, in acest clan nu se intra pe invitatii / propuneri .

 

--Cand deschideti recrutarile?
Mereu recrutam sa spunem asa, nu avem o perioada anume, cand vrem sa bagam pe cineva in clan, o facem, nu ne trebuie o anumita perioada.

 

--De ce in clan sunt si playeri de level 2?
Nu conteaza intodeauna level-ul sau faction history-ul. Fii sigur ca acel player a avut un cont mai mare, pe unul din servere, si s-a remarcat prin ceva, astfel in cat isi merita pe deplin locul in clan, sau ne este un foarte bun prieten, nu ne justificam in fata nimanui, este un clan, un chat comun al unor prieteni apropiati.

 

--Am fost in clan, si vreau sa ma intorc, se poate?

Multi jucatori vor la noi in clan doar pentru a vorbi cu o persoana cu functie, de multe ori ei pleaca pentru alt clan, ca sa vorbeasca cu o alta persoana cu functie, dupa care vor sa revina, nu suntem de acord cu asa ceva, rare sunt cazurile in care acceptam unele 'reveniri'.

 

--Am fost in clan, si am fost dat afara, de ce?

Este posibil sa fi incalcat unele reguli din regulament, reguli clare, sa fi injurat, sa fi facut spam excesiv, sau unul dintre administratori sa nu fie de acord cu prezenta ta in clan, nimeni nu iese aiurea, cel mai probabil in baza unui motiv intemeiat. Daca alegi sa contactezi un alt administrator care nu stie de greselile tale sau de motivul pentru care ai iesit, nu te astepta sa ai intr-adevar o sansa de a intra.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.