EdiEuTu2001 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Eduard.Varsta: Am 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pot spune despre mine ca sunt un tip sociabil, cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasa caruia nu ii place minciuna sau mai ales sa fie mintit. Sper sa ma caracterizeze si altii, nu numai eu. Locatia(Oras): Craiova. Ce gen de muzica asculti?: Manele, Rap, hip-hop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : R3PT1L3Nivel : 28Nume folosite anterior:-Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am acumulat 3/3 warn's. Poza cu invitatie: http://imgur.com/JRXzfoJ Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/R3pt1l3Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanri?(Daca da, specifica in care): Da: .Capone, .macelaru, ZEW, mai multe. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai facut parte din acest clan niciodata.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO si GTA IV.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Layer, Tempo, GrasuXXX, Hakan, Tekin. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9 Experienta DM [ ()/10]: 6/8 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: edward.edy55 iar yahoo: [email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan respectat si am multi prieteni aici Cum consideri ca poti ajuta clanul?: As ajuta clanul cu ce-mi va sta in putinta. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iuliii Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Prost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisu Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistler Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor1999 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anndrei. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Pro, din ce am văzut in Aztecas, pari un tip ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinMadalin Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdiEuTu2001 Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Va multumesc anticipat, la revedere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexRazvy Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Ceausescu Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIMNyetComrade Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Respins. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts