DevoN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nick: DeVoN. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: DeVoN. (cu punct la sfarsit). Detalii: Imaginea, sa aibe acelasi effect ca aceasta: sau alt effect, dar frumos. Detalii despre text: Textul sa fie frumos, elegant, sa se potriveasca cu imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapushon Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Cand faci o cerere vezi ca stokul sa nu fie lucrat in ps ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi599 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Nick: DeVoN. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar. Stock(obligatoriu): Text: DeVoN. (cu punct la sfarsit). Detalii: Imaginea, sa aibe acelasi effect ca aceasta: sau alt effect, dar frumos. Detalii despre text: Textul sa fie frumos, elegant, sa se potriveasca cu imaginea. Acel stock este deja redimensionat. Ai 24 de ore la dispozitie sa pui un alt stock sau un designer iti va inchide cererea. //edit: Mi se parea ceva suspect la tine, uite ultima cerere, pe 22 martie: http://forum.bugged.ro/topic/127233-cerere-avatar-hitler-tiger/?do=findComment&comment=1490171 Nu ai respectat termenul de 7 zile intre termeni! @ @ Edited March 28, 2015 by SLAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevoN Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Acel stock este deja redimensionat. Ai 24 de ore la dispozitie sa pui un alt stock sau un designer iti va inchide cererea. //edit: Mi se parea ceva suspect la tine, uite ultima cerere, pe 22 martie: http://forum.bugged.ro/topic/127233-cerere-avatar-hitler-tiger/?do=findComment&comment=1490171 Nu ai respectat termenul de 7 zile intre termeni! @ @ Credeam ca au trecut deja 7 zile... Au trecut doar 6. Imi cer scuze. Aici alt stock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi1698 Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 @, Ultima ta cerere a fost pe data de 22.03.2015, ceea ce inseamnă că nu ai respectat, comform regulamentului(click aici), minimul de 7 zile între cereri.Datorită acestui fapt ai fost adăugat pe BlackList(click aici).Asta inseamnă ca nu ai voie să creezi o cerere timp de o lună(30 de zile).Cererea este respinsă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts