Darius Arbnai Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Nick pe server:Arbanasi Level:25 Preţ:2.2kkk negociabil Poze:http://m.imgur.com/a/CjYDP Alte detalii:Are piscina chiar la intrarea in casa , o parcare destul de mare . In apropiere se afla:Gun shop , burger,pizza , GYM , Barul din SF , etc . Pentru a face o ofertă pentru o casa trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RMarius Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Nick pe server: aSmoTiqueLevel: 63Ofertă: http://forum.bugged.ro/topic/127370-vand-banca-situata-in-orasul-las-venturas/si 100kk de la mine. Alte detalii: quote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Arbnai Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Nick pe server: aSmoTique Level: 63 Ofertă: http://forum.bugged.ro/topic/127370-vand-banca-situata-in-orasul-las-venturas/si 100kk de la mine. Alte detalii: quote. Am oferta de 1.65 cash . Iar bizul tau mai mult de 1.35 nu face . Daca mai dai 300kk quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RMarius Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Am oferta de 1.65 cash . Iar bizul tau mai mult de 1.35 nu face . Daca mai dai 300kk quote Tot te lauzi ca ai oferta de 1.65kkk dar vad ca inca te chinui sa vinzi casa aia. Tot incerci sa o scoti la 1.65kkk dar nu iti da nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Arbnai Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Tot te lauzi ca ai oferta de 1.65kkk dar vad ca inca te chinui sa vinzi casa aia. Tot incerci sa o scoti la 1.65kkk dar nu iti da nimeni. Nu ma laud degeaba . Dovada cu oferta : http://m.imgur.com/3d37wBp Nu vand palatul cu banii astia deoarece: -am leptopul stricat si astept sa vina(nu stiu o data fixa) -nu strica sa mai astept o saptamana pentru 20-30kk in plus . DACA e chiar nevoie sa dau palatul rog un prieten sa intre pe cont ( Nick:Flavian ) SPER ca te-am lamurit . Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizel Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Model de postare. Next warn. Edited March 30, 2015 by BriaN. Model de postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Arbnai Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 (edited) Auzi varule sti care e treaba. Eu am oferit nu m-am informat destul. Casa asta nici 1.5kkk nu face si iti spun si de ce. E foarte frumoasa casa dar are intrare pozitionata foarte prost. Daca o avea sus unde e straduta aia in fata hotelului merita mai mult. Bafta. P.S daca vrei 1,4 ma cauti te scap de el.. Prima data vi cu oferte de 1.65 , acum ma iei cu 1.4 . Nu vezi cât de penibil ești , "varule" ? Edited March 28, 2015 by Arbanasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizel Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Prima data vi cu oferte de 1.65 , acum ma iei cu 1.4 . Nu vezi cât de penibil ești , "varule" ? M-am interesat sa aflu cat face un asemenea palat. 1.5 e oferta maxima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Arbnai Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 M-am interesat sa aflu cat face un asemenea palat. 1.5 e oferta maxima. Sub 1.65 nu pleacă de la mine chiar daca ajunge la licitații . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan17 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Nick pe server: MorphieLevel:47Ofertă:Iti dau OMV de la Spawn Civil, astept diferenta din partea ta.Alte detalii: Astept sa-mi spui diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Arbnai Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Nick pe server: Morphie Level:47 Ofertă:Iti dau OMV de la Spawn Civil, astept diferenta din partea ta. Alte detalii: Astept sa-mi spui diferenta. 100kk , știu de la fostul proprietar cu cât s-a dat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
antiroby Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Topic inactiv de peste 5 zile. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts