Djz0nE Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Cand vreau sa dispara chat-ul ora si radarul cu tasta f7 nu merge apas de 2 ori dar doar se face chatul transparent. Pana acum imi mergea dar acum nu mai merge. Stie cineva de ce? http://i.imgur.com/7IRCYJt.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.AIM.Surowiakk. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Incearca sa reinstalezi gta san andreas sau sa dai restore default de la optiuni. OFF:trimite si mie modul cu ceas si ceva care ai tu sa nu deie crash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAlexutzu Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Clientul SA-Mp a implementat prin F7,transparentizarea chatului.(Deseori pentru filmari)Trebuie sa modifici bindul modului pe F8 sau orice alta tasta. P.S:Mai lasa din moduri ca te trezesti cu 0xC0000005 :) Edited March 28, 2015 by DarkAlexutzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massive Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Apasa f10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Încearcă să apeşi de 3 ori. Eu aşa reuşeam să-l fac transparent. Baftă! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djz0nE Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Tot nu am rezolvat problema. Alte idei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GherutaGG Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Intra in my documents, cauta gta sa user files, si sterge gta_sa.set. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProLifer Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Intra in options => display options => dezactivezi hud si radar. Astia care ziceti sa-si reinstaleze GTA, sunteti penali frate. Maine-poimaine ziceti sa-si schimbe calculatorul ca sa-i mearga nu stiu ce la samp, ca de reinstalat Windows deja ati zis. =)) @, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allonzo Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Ştiu că aşa păţeam şi eu, încearcă să apeşi de mai multe ori tasta F7 până dispare textul. Mie unu îmi merge dacă apăs de mai multe ori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvy07.Si Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Nici mie nu mai imi merge aia cu f7, dar daca ti apasat pe f10 dispare chatul.. singura problema e ca trebuie sa stai tot timpul cu mana pe f10 ca daca il lasi, apare chatul.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts