dariusdariusboss Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 In data de 21 martie 2015 cineva mi-a aflat parola de la cont si a intrat pe el. A inceput sa injure staff-ul si normal, am luat ban 7 zile. Am deschis vreo 3 tickete pe panel si am rugat adminii sa verifice IP-ul de pe care au fost scrise injuraturile, deoarece la acea ora eu eram plecat la fotbal. Nu numai ca am fost ignorat, dar am si primit suspend pe panel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.AIM.Surowiakk. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Adminii nu raspund de contul tau,ai grija in viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProKiLL Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Pentru siguranta contului tau, foloseste o parola mai dificila. Nu folosi o parola identica cu nick-ul tau sau numele tau. Deasemenea nu pune o parola gen parola sau secret. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3sTr0 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Adminii nu raspund de contul tau, ai grija in viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bRp Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Pai si de unde sa stie adminii ca nu ai intrat tu dupa alt ip si i-ai injurat si dupa ai zis ca nu ai fost tu ?:)) E normal sa nu te ajute,minciuni de genul gasesti multe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alddy SRT Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Adminii nu raspund de contul tau,ai grija in viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts