syN Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Salutare buGGed. De ceva timp am inceput sa lucrez in Photoshop, deci, sunt incepator. Aveti mai jos cateva creatii. Astept sfaturi si pareri. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spleeff Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Pune si tu niste fonturi mai ok, borderul este ok. Foloseste fontul wendy size 10 pentru bugged. Bafta in continuare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadillac Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Frumoase pentru inceput dar nu mai pune stroke pe font sau efect 3d.Mai urmareste niste tutoriale si te astept cu o parere si la portofoliul meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 (edited) Pune si tu niste fonturi mai ok, borderul este ok. Foloseste fontul wendy size 10 pentru bugged. Bafta in continuare. Ok, o sa folosesc. Frumoase pentru inceput dar nu mai pune stroke pe font sau efect 3d.Mai urmareste niste tutoriale si te astept cu o parere si la portofoliul meu. Multumesc de sfaturi, o sa le pun in aplicare. Nou : si cu wendy + Edited March 28, 2015 by iCloudz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spleeff Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Mey, fontul bugged sa fie cu wendy sau 04b03, le poti lua de pe dafont.com. Marimea unui avatar sa fie de 150x250, nu alte dimensiuni. Te astept cu o parere si la portofoliul meu http://forum.bugged.ro/topic/117049-portofoliu-spleeff/page-3 Edited March 28, 2015 by AIM.Spleeff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alllin. Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Lucrezi bine, continua, mai urmareste tutoriale despre blur/cum se face un avatar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Lucrezi bine, continua, mai urmareste tutoriale despre blur/cum se face un avatar. Multumesc de incurajare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Qzsxasfas Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Merge . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Merge . Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ai mari probleme la text. Cand incerci sa pui un text fa-l sa arate cat mai bine. P.S. Cand faci un avatar pentru cineva, gandeste-te ca faci pentru tine, dar totusi sa te incadrezi si in cerintele acestuia. Intra pe profilul meu si vei gasi un link catre un tutorial pentru avatar. Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Ai mari probleme la text. Cand incerci sa pui un text fa-l sa arate cat mai bine. P.S. Cand faci un avatar pentru cineva, gandeste-te ca faci pentru tine, dar totusi sa te incadrezi si in cerintele acestuia. Intra pe profilul meu si vei gasi un link catre un tutorial pentru avatar. Bafta. Am inceput sa urmaresc destul de multe tutoriale, multumesc de sfaturi/critici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 (edited) Lucrari noi. Edited March 29, 2015 by iCloudz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aime Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) Hmm...ma abtin. Ia-ti alte font-uri si incearca sa le pozitionezi cat mai frumos, nu asa alandala, si nu mai pune pe Overlay cu efectele alea..arata groaznic. Uite, iti voi da cateva font-uri pe care le poti lua de pe dafont.com 1. Visitor 2. Bebas Neue sau Big Noodle Titling 3. Art Brush 4. Streamster 5. Echinos Park Ia-ti gradient-uri noi, blur-uri noi si pattern-uri. Sper ca te-am ajutat, spor la treaba, ai mult de invatat. A,da, cu visitor sa nu pui peste 10 deoarece se face urat. @iCloudz Edited March 29, 2015 by D3agl3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Hmm...ma abtin. Ia-ti alte font-uri si incearca sa le pozitionezi cat mai frumos, nu asa alandala, si nu mai pune pe Overlay cu efectele alea..arata groaznic. Uite, iti voi da cateva font-uri pe care le poti lua de pe dafont.com 1. Visitor 2. Bebas Neue sau Big Noodle Titling 3. Art Brush 4. Streamster 5. Echinos Park Ia-ti gradient-uri noi, blur-uri noi si pattern-uri. Sper ca te-am ajutat, spor la treaba, ai mult de invatat. A,da, cu visitor sa nu pui peste 10 deoarece se face urat. @iCloudz Ok, multumesc de sfaturi, am luat fonturi si o sa incep sa iau gradient-uri, blur-uri si pattern-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyAndy Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Hm, destul de ok pentru inceput dar sa-ti dau cateva sfaturi pentru a excela, iti recomand sa vizionezi si niste tutoriale pe youtube, sa pricepi mai bine, iti voi da si eu niste sfaturi si niste fonturi frumoase. 1. Pentru "Scrisuri mai mari" Bebas Neue, 30-50. 2. ArtBrush tot pentru "Scrieri mai mari" dimensiunea cam cum crezi tu ca se potriveste. 3. Pentru scrieri mici, exemplu "bugged.ro" poti folosi 04b03 dimensiune 8, font wendy dimensiune 10, pe toate acestea le poti lua de pe dafont, se instaleaza usor, pur si simplu scrii pe net de exemplu "download wendy" si-ti da. Acum ca sa arate mai frumos pune asa: 1. Pune un stroke frumos adica margini din alea pe Soft Light. 2. Da-i click dreapta pe chestia aia din stanga jos unde iti arata ce ai facut dai click dreapta pe scrisu care il vrei -> blending options -> bifezi drop shadow si dai click pe el -> alegi 1, 0, 1 la drop shadow si pune un gradient overlay alb pe 15% sau 10%. Scrisul ca sa fie asa transparent si sa arate jmen iti recomand sa-l pui pe overlay cu drop shadow si alea ce ti-am scris mai sus. Succes, daca mai ai vreo nelamurire imi poti da un PM si se rezolva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Hm, destul de ok pentru inceput dar sa-ti dau cateva sfaturi pentru a excela, iti recomand sa vizionezi si niste tutoriale pe youtube, sa pricepi mai bine, iti voi da si eu niste sfaturi si niste fonturi frumoase. 1. Pentru "Scrisuri mai mari" Bebas Neue, 30-50. 2. ArtBrush tot pentru "Scrieri mai mari" dimensiunea cam cum crezi tu ca se potriveste. 3. Pentru scrieri mici, exemplu "bugged.ro" poti folosi 04b03 dimensiune 8, font wendy dimensiune 10, pe toate acestea le poti lua de pe dafont, se instaleaza usor, pur si simplu scrii pe net de exemplu "download wendy" si-ti da. Acum ca sa arate mai frumos pune asa: 1. Pune un stroke frumos adica margini din alea pe Soft Light. 2. Da-i click dreapta pe chestia aia din stanga jos unde iti arata ce ai facut dai click dreapta pe scrisu care il vrei -> blending options -> bifezi drop shadow si dai click pe el -> alegi 1, 0, 1 la drop shadow si pune un gradient overlay alb pe 15% sau 10%. Scrisul ca sa fie asa transparent si sa arate jmen iti recomand sa-l pui pe overlay cu drop shadow si alea ce ti-am scris mai sus. Succes, daca mai ai vreo nelamurire imi poti da un PM si se rezolva. Mersi de sfaturi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PufarinaxD Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Frumusele, gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 (edited) Frumusele, gg Multumesc, o sa progresez... incet. New : Edited March 30, 2015 by iCloudz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapushon Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Este bine pentru inceput,gasete niste poze mai frumoase. PS: Te astept cu o parere la portofoliu meu. Edited March 30, 2015 by RuNix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristotel. Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Faine creatiile, respect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Este bine pentru inceput,gasete niste poze mai frumoase. PS: Te astept cu o parere la portofoliu meu. Mersi, o sa caut. Faine creatiile, respect. Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azsny Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 cel mai slab prieten la photoshop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 cel mai slab prieten la photoshop. bn, mz, pwp. kf, hai pe samp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syN Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 New: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dom.Corona Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Cu cateva tutoriale vei face ceva frumos.Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts