SavaNNa Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) Care ma poate ajuta..cand intru in samp imi arata logo-ul ala cu San Andreas Multiplayer, dar jos nu se incarca bara aia, iar dupa 2secunde imi da crash.. Doar ce mi-am reinstalat windu' .. Dau +1 la cel care ma ajuta.[Am reinstalat GTA-ul de 10ori]. Poate este de la monitor? Il am cam mare si are 2dungi pe ecran..faza este ca nu ma lasa sa intru pana la setari..Va rog ajutati-maa! O sa dau +1. alora care ma ajuta... Edited March 29, 2015 by Hardwell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiTeo Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Știu eu Cum, dar îți spun când intru pe pc acum sunt pe tableta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution RzvanMarius Posted March 29, 2015 Solution Share Posted March 29, 2015 1. Sterge gta_sa.set din My documents => GTA San Andreas User Files. 2. Uninstall San andreas. 3. Install San Andreas in alt FOLDER, nu in ăla in care l-ai avut instalat. Eu asa am rezolvat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaximus Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Downloadează versiunea HOODLUM , lasă-mi PM și iți dau link . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavaNNa Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Vă multțumesc tuturor. Vă dau pe rând +1, când intru pe PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recycle Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Instaleaza-l in alta partitie. Asa sigur o sa-ti mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavaNNa Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Sper sa aveti dreptate, daca nu mooor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts