antiroby Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 M-am plictisit de vechiul HQ asa ca m-am gandit sa caut ceva moduri pentru a fi mai atractiv. Am gasit pana la urma un mod care mi se pare ok: click aici! Acest mod este pentru "radio-center". Adica HQ-ul factiuniilor pastince(S.I., Taxi, N.R.) de pe Bugged. Acesta nu provaca lag, crash sau alte chestii deoarece este un mod foarte mic, in HQ de obicei ai multe fps-uri deci nu e problema legat de lag. Link Download: click aici! Se baga cu spark care-l gasiti aici!(click). Se deschide cu spark gta_int din folderul Gta San Andreas > models se baga modul(ce ati downloadat), se da save si te bucuri de mod. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadillac Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Arata foarte frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet666 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Destul de frumos interioru:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
RawTheLife Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 M-am plictisit de vechiul HQ asa ca m-am gandit sa caut ceva moduri pentru a fi mai atractiv. Am gasit pana la urma un mod care mi se pare ok: click aici! Acest mod este pentru "radio-center". Adica HQ-ul factiuniilor pastince(S.I., Taxi, N.R.) de pe Bugged. Acesta nu provaca lag, crash sau alte chestii deoarece este un mod foarte mic, in HQ de obicei ai multe fps-uri deci nu e problema legat de lag. Link Download: click aici! Se baga cu spark care-l gasiti aici!(click). Se deschide cu spark gta_int din folderul Gta San Andreas > models se baga modul(ce ati downloadat), se da save si te bucuri de mod. Dar pentru mafii nu ai sau nu poti gasi unu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PufarinaxD Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Destul de frumos interioru:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmiXy Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 frumos +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisu Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Destul de frumos interioru:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shift Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Arata destul de bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard.Si Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CERBU.GUTA Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Destul de frumos interioru:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Arata fain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar132 Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 M-am plictisit de vechiul HQ asa ca m-am gandit sa caut ceva moduri pentru a fi mai atractiv. Am gasit pana la urma un mod care mi se pare ok: click aici! Acest mod este pentru "radio-center". Adica HQ-ul factiuniilor pastince(S.I., Taxi, N.R.) de pe Bugged. Acesta nu provaca lag, crash sau alte chestii deoarece este un mod foarte mic, in HQ de obicei ai multe fps-uri deci nu e problema legat de lag. Link Download: click aici! Se baga cu spark care-l gasiti aici!(click). Se deschide cu spark gta_int din folderul Gta San Andreas > models se baga modul(ce ati downloadat), se da save si te bucuri de mod. Foarte frumos, +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a014697 Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Foarte frumos, ti-am acorat +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorMeX Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 M-am plictisit de vechiul HQ asa ca m-am gandit sa caut ceva moduri pentru a fi mai atractiv. Am gasit pana la urma un mod care mi se pare ok: click aici! Acest mod este pentru "radio-center". Adica HQ-ul factiuniilor pastince(S.I., Taxi, N.R.) de pe Bugged. Acesta nu provaca lag, crash sau alte chestii deoarece este un mod foarte mic, in HQ de obicei ai multe fps-uri deci nu e problema legat de lag. Link Download: click aici! Se baga cu spark care-l gasiti aici!(click). Se deschide cu spark gta_int din folderul Gta San Andreas > models se baga modul(ce ati downloadat), se da save si te bucuri de mod. Foarte tare !! +1 Cu siguranta o sa-l bag si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guvizu. Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Multumesc tuturor! Raspund de pe acest cont pentru ca respectivul cont este dupa cum se vede! :D :D :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Michaels Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts