MaNuLeX Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Salut,vreau si eu sa imi ziceti cum sa scap de lag-ul asta.Nu pot lipsi diseara la war stiti vreo metoda sa scap? Am reinstalat game original si sa-mp de 1000 x ori si tot asa merge. Ceva variante? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidzeen Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 I-ați un program anti - lag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1xU Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 (edited) Probabil ai o placa video mai slaba. Incearca gta3.img de la Justinian. Il gasesti aici: http://www.girlshare.ro/33158726.7 Fisierul il inlocuiesti cu cel original din joc care il gasesti in folderul "models". Cand intri pe joc te duci in "OPTIONS->DISPLAY SETUP->ADVANCED" setezi "FRAME LIMITER" OFF, si VISUAL FX QUALITY il pui pe LOW. Daca crezi ca te-am ajutat nu ezita sa apesi butonul de +1. Edited April 8, 2015 by Caen.AoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doryan35. Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Probabil ai o placa video mai slaba. Incearca gta3.img de la Justinian. Il gasesti aici: http://www.girlshare.ro/33158726.7 Fisierul il inlocuiesti cu cel original din joc care il gasesti in folderul "models". Cand intri pe joc te duci in "OPTIONS->DISPLAY SETUP->ADVANCED" setezi "FRAME LIMITER" OFF, si VISUAL FX QUALITY il pui pe LOW. Daca crezi ca te-am ajutat nu ezita sa apesi butonul de +1. Si asta este posibil sau daca nu ai PC pe 32 bit setezi de la Samp rezolutia pe cat o ai acum doar ca pe 16 bit..Sau viteza ta de la net este foarte slaba.Daca ai placa video NVidia mai uitate pe site-ul lor pentru update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNNe Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Poate nu ai internet bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertz0r Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Descarca SAPT3 -> dai pe SAPT3 multiplayer, bifezi : Disable Visual Effects : Heat Haze ; Dynamic Shadows : Disable ; Draw Distance : Very Low si scapi de lag. !!! Mie imi merge mereu la war cand am lag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN. Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Dacă FPS-ul este scăzut, trebuie să exclunzi că internetul ar fi de vină. Dacă până acum nu ţi-a mers cu lag, gândeşte-te că poate ai descarcat cu un virus, recomand să faci o scanare a PC-ului. O ultimă sugestie de a mea, ar fi să setezi toate setarile la LOW şi să reduci din moduri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massive Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Salut,vreau si eu sa imi ziceti cum sa scap de lag-ul asta.Nu pot lipsi diseara la war stiti vreo metoda sa scap? Am reinstalat game original si sa-mp de 1000 x ori si tot asa merge. Ceva variante? http://www.giz.ro/componente-pc/calculatoare-gaming-ieftine-14914/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smooking692 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Descarca SAPT3 -> dai pe SAPT3 multiplayer, bifezi : Disable Visual Effects : Heat Haze ; Dynamic Shadows : Disable ; Draw Distance : Very Low si scapi de lag. !!! Mie imi merge mereu la war cand am lag. Da si mie link download pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts