Jump to content

Cere - AIM - LORD[]. [Acceptat]


Lord7
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Arpi.
Varsta: 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pentru inceput ma pot descrie ca fiind un baiat cu capul pe umeri, niciodata cu capul in nori, am cei 7 ani de acasa, respect orice individ indiferent de varsta sau comportament plus de asta am simtul umorului bine dezvoltat. Intotdeauna am fost o fire obisnuita, fara fite sau comportament imatur fata de cineva anume.  In continuarea descrierii pot adauga faptul ca momentan nu am planuri pe viitor, aici ma refer la trecerea mea de la liceu la un post liceal, de ce nu si la o universitate? Cum am spus, pentru asemenea lucruri mai exista timp. Ne apropiem de sfarsit, si mai am de zis ceva important, ma imprietenesc foarte repede cu orice personalitate, si tin foarte mult la prietenii pe care-i am. Cam asta fost descrierea mea, sper sa ne auzim cu bine!

Locatia(Oras): Tarnaveni judetul Mures.

Ce gen de muzica asculti? Nu am pretentii, ascult orice gen de muzica, de la populara pana la rock, bine, rock mai putin.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : LorD[]
Nivel : 33 
Nume folosite anterior: Nu am avut.
Vechime pe server: Aproape 2 ani, am intrat pe data de 10.10.2013.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut, am un comportament exemplar.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/Yt2Vn#0

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/LorD[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in urmatoarele clanuri: Blue Squad [tag Bq.], Saints [tag St.] AIM ([tag [AIM]), United Brothers [tag .uB].

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, am mai fost, am iesit deoarece existau cateva persoane cu un comportament foarte urat, m-au enervat comportamentul lor si am decis sa ies.
Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar SAMP, imi place foarte mult.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sez, Pici, Dunhill, Rossi [care a fost cam inactiv], NyetComrade, Hi_Tech si Mistery.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Avand in vedere ca joc SAMP din 2011, cred ca am in jur de nota 8.

Experienta DM [ ()/10]: 8.


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: arpi.arpi9 [skype]
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din clan deoarece am prieteni aici in clan si mi-as dori sa petrec timpul cu ei, pe de alta parte am un comportament exemplar si cred c-as merita o a 2-a sansa.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin comportamentul meu.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Bineinteles ca da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Bineinteles ca da.

 
Edited by LorD.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.