pepsimnx2 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Sorin.Varsta: 18.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Mă numesc Sorin, am vârsta de 18 ani. Sunt o persoană calmă cu simțul umorului si cu cei 7 ani de acasa, îmi place să ma implic in orice si sa ajut. Pe scurt respect pe cine mă respectă. Locatia(Oras): Zalau. Ce gen de muzica asculti? Rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Sorin[].Nivel : 34Nume folosite anterior: pepsimnx2Vechime pe server: 11 luni de zile.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am fost banat o singură dată timp de 10 zile pentru inșelătorie. Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/PZyINkL.jpg Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Sorin[].Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am si nici nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): .Ub Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: League of Legends.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Plake. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 8/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: mnx_pepsiDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este unic. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce pot. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. PS: La link-ul de la FH puneți un punct la sfârșit să funcționeze deoarece am punct la sfârșitul numelui. Edited March 30, 2015 by Sorin.uB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iuliii Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Pro la politai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor1999 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Pro, sa ii dam o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Respins, ai clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts