Hawky Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 După deschiderea topicului trebuie să urmati şi următorul model de postare: Nick pe server: SANiCuS Level: 48+ Preţ: Astept oferte Poze: http://imgur.com/a/r7xei Alte detalii: Casa se afla in frumoasa si linistita zona din SF (Paradiso). Are un spatiu mare pentru masini, un interior imens si luxos si este inconjurata de vile frumoase. Pentru a face o ofertă pentru o casa trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan17 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nick pe server:Morphie Level:47 Ofertă:Iti dau omv de la Spawn Civil , dar dai diferenta. Alte detalii:Astept va imi spui diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawky Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 Nick pe server:Morphie Level:47 Ofertă:Iti dau omv de la Spawn Civil , dar dai diferenta. Alte detalii:Astept va imi spui diferenta. Nu mersi, am oferta in game de 2,9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antiroby Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Topic inactiv de peste 5 zile. .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts