Allexynno Alle Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Mi-am facut Windowsul din nou la calculator...dar imi zice ca ma loghez din alta locatie dar acelasi locatie o am +ca mi blocat contul..Multumesc Frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXaNdYx Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Ai alt IP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allonzo Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Ca sa iti deblochezi contul trebuie sa intri pe adresa de mail setata la cont, si sa confirmi, apasand pe link-ul ce ti l-a dat acolo. Dupa ce ai apasat pe link-ul ala, inchizi sa:mp-ul si intri iar pe server, dupa n-ar mai trebui sa-ti mai zica ceva iar contul va fi deblocat. Pentru ca ti-ai reinstalat windows-ul, IP-ul sau setarile de la net initiale au fost schimbate, de aceea iti spune ca te loghezi din alta locatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts