sorinpreda Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Care sunt masinile care nu se pot tuna gen:nu poti pune spoiler pe ea doar culoarea sa o poti schimba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bRp Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 (edited) Pai asta poti vedea in joc.. Hotring A,B,C Burrito , SandKing dar cred ca toate dubele nu se pot tuna,si mai e masina aia Camper sau nu stiu exact cum se numeste dar ceva de genul.Imi pare rau daca nu pot sa te ajut fix cu toate masinile care nu se pot tuna,ti am zis cateva. Edited March 31, 2015 by BrP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfect4Ever Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Pai asta poti vedea in joc.. Hotring A,B,C Burrito , SandKing dar cred ca toate dubele nu se pot tuna,si mai e masina aia Camper sau nu stiu exact cum se numeste dar ceva de genul.Imi pare rau daca nu pot sa te ajut fix cu toate masinile care nu s epot tuna,ti am zis cateva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alddy SRT Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Pai asta poti vedea in joc.. Hotring A,B,C Burrito , SandKing dar cred ca toate dubele nu se pot tuna,si mai e masina aia Camper sau nu stiu exact cum se numeste dar ceva de genul.Imi pare rau daca nu pot sa te ajut fix cu toate masinile care nu se pot tuna,ti am zis cateva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts